Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2012 19:17 - Брой 28
Автор: sofnews Категория: Забавление   
Прочетен: 1858 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Здравейте приятели,
ние отново сме на линия и въпреки силно намаления си състав, продължаваме да ви тормозим с нашите словоизлеяния.
Като начало ще започнем разбира се с коментар от изминалата седмица и поредното тихичко шушукане по администрацията .
Новините светнаха .. УРААААААА. Ура ама не съвсем.
Хелоуин 2012 imageДенят на Хелоуин настъпи и донесе със себе си взривяваща изненада. От дуелите започнаха да се падат празнични бомби.
Тези бомби ще се падат до 23:59 на 04.11.2012, а на 10 ноември неизползваните гранати ще изчезнат от инвентара ви.

Важна информация:

1. Граната може да ви се падне само, ако спечелите дуел над противник вашето, по-високо ниво или -1 ниво. Ако атакувате играчи с -2 нива от вашето, то няма да получите бомби, а само съобщението -
image
2. Гранатите ще се падат при победи на играчи от 2-ро до 17-то ниво. Играчите на 17-то ниво ще получават гранати при победа над играчи от 15, 16 и 17-то ниво (групата на вип фитнеса).

3. Няма да получавате гранати, когато атакувате с призрак с пагони.

4. Няма да получавате гранати при победа над агенти (опцията Активист) и други NPC.
       До тук всичко хубаво , и щеше да е добре ако дропа на така мечтаните бомби не беше сведен до минимум. Разрази се мащабно ботене и странно незаитересувание от страна на съпорта (за пореден път).
       Пусната беше колекция дори и там дропа е "мама мия". Подаръчета в мола и какво ли още не. И пак подчертавам всичко щеше да е окей , ако не следваше чисто българския "Празник на Народните Будители" , който видите ли беше отбелязан с ЕДНО подаръче в мола.... Алооооооо Админите... , ако сте забравили НИЕ сме българи по дяволите. По- важен беше "Празника на будителите", а не заемката "Хелоуин".
      Примирихме се по някакъв начин и с пренебрегване на Нашия празник и с дропа и хаааааа мина петък , минаха боевете и дропа беше видимо намален. Бомби се падат от всеки 4-5 ударен, защо ли ?
      Оставям на Вас да го осмислите и преминавам към следващия интересен феномен.

     Падна поредния джакпот и "О чудо"  играчът е в затвора за мулти за 700 дни. Егаси късмета ... Пича извадил късмет и после го порязаха и то не за 10 дни като другите мулта ци , а направо за 700. Да му е честито милите ни безпристрастни админи му ковнаха пирона...."Ще взима джака без да е наливал дини .. къде го дават така?" АМАН!
     "Кеф" ми е да играя в тоя цирк, Поддръжката е денонощна, няма бъгове, всичко ни е наред, какво повече да искам?
      Остава утре да ни пуснат и аванта Гацо Бацов да си клати глутеуса с типичното си движение и да вика с пълен глас "Жик-Так".

image

imageДо тук ще спра с коментарите по съпорта на "Бъгуарс" и ще разгледаме как премина първото (второто) седмично противопоставяне .
Понеделник както знаем всички масово наливаме, За председател прованса си избра небезизвестния Инцитат, а срещу него се изправи софиянката noname21.
Вторник след дълъг размисъл на чаша вино:
    Софиянците атакуваха район Гарата, който принадлежи на на Рушветчии.
    Провинциалистите атакуваха район Научен, който принадлежи на на Брокери.
Сряда ботове и скриптери седнаха на една маса, на кана вино и дъска мезенца и бране на празнични бомби.
Четвъртък НПЦ-тата бяха сразени и от двете фракции, заедно с геройски загиналите виненки.
Петък Софиянците превзеха район Гарата.
Провинциалистите превзеха район Научен.
Събота и неделя почивката след усиленото замезване през седмицата е най-приятна.


image
imageНека да обърнем внимание и на войните:


“Fearless” – “Expendables BG”

http://www.sofiawars.com/clan/warstats/30342/

Последните октомврийски и първи дни от ноември вещаеха интересно развитие на войните в Софияуорс”. И с право. Въпреки десетките бъгове и разоравания в играта, ни остана поне тръпката от избиване на зъбчета. Първенците попаднали под мерника ни са добре познати банди от класацията, ето как се и разви самата битка.
Първия етап стартира с малка числова разлика в зъбите и двете банди имаха равен шанс за победа. Съюзническата помощ също не закъсня и Отрепките се разписаха с няколко ключови зъбчета. “Expendables BG” пък разчитаха “Alpha Squad”, които не ги разочароваха с бройката свалени кътници. От своя страна играещите атака Fearlessбяха подценили своя противник, защото загубиха доста от зъбчетата си, та дори без малко щяха да загубят първия етап.

Във втори етап така и не се проведе нито една битка в Очи в очи” и победата попадна в ръцете на софийските Fearless”.

Победител: “Fearless”

image

NO LIMIT” – “Високо Напрежение
www.sofiawars.com/clan/warstats/30392/

Подклаждаме есенните страсти с поредния обрат по софийските улички. Този път в крачка хванахме две не толкова познати банди на читателите ни, които за първи път ще бъдат отразени.. подобаващо.
Първия етап се оказа катастрофален за атакувалите NO LIMIT”. Те бяха изненадани от своите врагове и техния верен съюзник Rhymes and Poetry”, които успяха за отрицателно време да свалят огромна част от противниковите зъби.

 

 

Победител: “Високо Напрежение

image
Lifre” – “Enlightened
www.sofiawars.com/clan/warstats/30385/

Следващите герои на седмицата отново не си поплюваха в нито един момент на войната. Изглежда двете страни се раздаваха на макс, защото до последно очерталия се сюжет между двете фракции бе драматичен, а не бе само въпрос на време..
В първия етап на тежката битка софиянците от Lifre едва не загубиха, тъй като позволиха на своя противник да избие по-голямата част от зъбите им. Стигна се дори до там, че едва две зъбчета разделяха Enlightened” от победа още на първи етап!
Във втори отново наблядавахме онази нотка на колебание у кои да отиде победата. Битките “Очи в очи бяха предизвикателство и за двете страни. Но късмета на беше на страна на атакуваните провинциалисти и въпреки усилията загубиха с резултат 9:5 в полза на Lifre”.

 

 

Победител: “Lifre”

image

Armageddon” – “Mara Salvatrucha (MS-13)”
www.sofiawars.com/clan/warstats/30626/

Под номер четири попада още една война, която успя да грабне окото ни. Героите в нея са ни познати, особено бандюгите от Mara Salvatrucha (MS-13)”, които сме споменавали и преди в броеве на “Софнюз”. Но нека видим до какво доведе смелостта на Armageddon и как отвърнаха на удара Mara Salvatrucha (MS-13)”.

Първи етап се оказа най-разгорещената точка от цялата война. В разгара на шоуто се включиха и банди като “Freedom и Beer team”, които защитаваха гърба на атакуваните. Armageddom разчитаха само и единствено на себе си и това донякъде им изигра лоша шега. Избитите зъби бързо се обърнаха в полза на “Mara Salvatrucha (MS-13)” и с помощта на техните съюзници успешно спечелиха войната срещу Armageddon”.

Победител: “Mara Salvatrucha (MS-13)”

image

ПсиходиспансерПриятели
www.sofiawars.com/clan/warstats/30633/


Последните заслужили всеобщото ни внимание отново са били споменавани из страниците на любимия ни новинар. Този път обаче се завръщат много по-силни и амбицирани от преди и готови да впуснат в ново приключение нашите читатели.
В първия етап валя буквално порой от избити зъби. Жертвите на въпросния порой този път обаче се оказаха Психодиспансер”, защото бяха изненадани с неочакваната намеса на съюза на Приятели” – “Тормоз”. Играчи като _Groznika_, kukupuku и eeehh свалиха с лекота зъбите на противника и допринесоха за победата на тях.


Победител: „Приятели

image
imageМалко клюки с лъжлата :)
Здравейте, драги читатели. Днес ще разгледаме интересните клюки от изминалата седмица.
Тази седмица админите ни изненадаха приятно с бомбите, които се падаха от уличките.
"Денят на Хелоуин настъпи и донесе със себе си взривяваща изненада.
От дуелите започнаха да се падат празнични бомби.
Разбира се, след като светната Новините, темата във форума се напълни с недоволни "клиенти" (разбира се имаше и някои изключения). Хората бяха недоволни тъй като първоначално можеше да се печелят бомби от твоето ниво и +1 ниво от твоето.
"Браво! Отново прецакахте половината играчи.", "Бързо мога да ви кажа да се скриете нейде. Тази опция изобщо не ме устройва. Поне от агенти да падаха. Защо трябва да ме задължавате да вдигам опит като не ща? Как не направихте някой път за всички да е изгодно?"
След доста такива изказвания, админите направиха да се падат бомби и от -1 ниво. Честито!

"Добавка улеснение за банката"
Вчера във форума се появи тема "Добавка улеснение за банката."
От Герганката:
"Преди малко приключих това. Създава малко улеснение, когато желаете да обмените монети за руда в банката.
Не роботизира нищо. Просто смята монети/руда, вместо вас. Който иска може да го ползва.
https://sites.google.com/site/sofiawarsbankbuyoreforallmoney/
След инсталиране ще имате следния бутон в банката (Купи руда за всичките си монети). :
https://sites.google.com/site/sofiawarsbankbuyoreforallmoney/home/step7.jpg "

Малко време за реклама :) Полезно е за малките мързеливковци, като мен разбира се. :) Възполвайте се от това, ако админите съвсем случайно решат да изтрият темата от форума. :D

Къци!
Къде е Къци? Във ВИП брадър? Неееееееееее! Той се появи за около 2 часа в нашата любиииима игра :)
Можеше да се влезне в него само през директен линк ( http://www.sofiawars.com/casino/kubovich/ ). Като дори някои (дори и аз) се възползвахме от наградите му. Първоначално беше на руски, но послед го преведоха. Къцито изглеждаше ето така: http://gyazo.com/d3f57d1395c736baecf447b8264803ea
Едно от малките награди, които можем да спечелим от там са: кола, нанознайки, ютии, руда, къртачи, монети, лицензи, нанознайки "експрес", елементи от колекции и др.

След като го спряха AdminSW каза, че се работи по Къци и се правят тестове.

"За това имаше моменти, в които линка работеше и за това някои играчи имаха възможност да играят. Не сме спирали никой да играе, но няма как да обявим официално "това е линкът- играйте", защото след това може да се окаже, че нещо не работи както трябва, да ви вземе ресурсите и накрая нищо да не получите и после ще кажете: "Ама вие казахте, че има Къци и дадохте линк, ама той не работи и ми взе ресурсите. Искам компенсация!".

За това всеки, който е играл го е направил на своя отговорност и ако е имало някакъв проблем, то ние не носим отговорност за него.

Все още се отстраняват проблеми свързани с Къци и веднага щом бъде готов ще бъде пуснат."


Чакаме Къци скоро и дано като го пуснат да няма пак лаг за една седмица. Макар, че като се замисля, лагът не е чак толкова лошо нещо. (devil)

п.с. хОлигане, честита ти сватба и много семейно щастие
image
image

Обвиняваме в захласване към чуждестранни празници и неглижиране на изконните български такива, прекрасните си админи, докато учудени играчи попитаха как се празнува например днешният 1-и ноември.
 "Освен, че в играта  пишем "честит празник!" и някоя нелепа леля изнася безсмислена пламенна реч някъде, по какъв начин днешният ден е по-различен. Разменят ли се книги например, организират ли се увеселения с пременяване като любим будител, организира ли се нещо празнично? Освен честитенето на празника, с какво изпълваме деня?" - това попита играч, след като бе обвинен, че е празнувал Хелоуин, а нехае за будителите. 

Мили играчи, деня се празнува не за да не ходят на училище повечето от вас, не за да се отбива на номера с ваденето на портретите на Левски, Ботев, Раковски и другите футболни отбори. 

Будител е термин, навлязъл в съвременния български език със смисъла на човек, който през целия си живот активно популяризира и извежда в приоритет знанието за националната история и правилната употреба на майчиния език, както и преклонението към родната култура и национален дух.

Известни български народни будители са Свети Паисий Хилендарски, Софроний Врачански, Иван Вазов, Григорий Цамблак, Константин Костенечки, Владислав Граматик, Матей Граматик, Свети Иван Рилски, Неофит Бозвели, Иван Селимински, Иларион Макариополски, братята Димитър и Константин Миладинови, Георги Стойков Раковски, Васил Левски, Христо Ботев, Стефан Караджа, Хаджи Димитър, Любен Каравелов, Добри Чинтулов и много други. Първоначално като будители се определят просветните, религиозните и революционните дейци от Българското възраждане XVIII - XIX век. В по-широк смисъл към категорията на будителите можем да отнесем всички бивши и настоящи училищни, книжовни, читалищни, театрални, музикални и др. културни дейци, които, макар и неизвестни за широката общественост, допринасят с делото си за духовното израстване на българина.

  След като мнозинството осъзна големия пропуск на днешния ден, а именно - че е празник, който не се празнува, хиляди предложиха по какъв начин да бъдат почетени будителите и делото им. Освен предложения за големи будилници, които да звънят целия ден, както и масово пиене на кафе с черпаци, мнозина се обединиха около идеята да се организират възстановки на различни исторически моменти, в които да участват доброволци.

С тази малка лекция искам да ви напомня какво е българската чест и достойнство и с това да извикам у вас поне за минута самосъзнание, с което да преосмислите поведението си в "Бъгуарс"

image

imageЗдравейте днес с вас ще бъда аз Баба ви Абсурдана и ще предавам директно по радио точката най-новата гореща линия .

Мързелът ще бъде считан за болест от Нова година. Това решиха депутати в Парламента, гласували помощи за различни състояния като липса на крайник и расова принадлежност към важен за електоралните резултати малцинствен етнос.

"В Америка правят достъп за дебелите хора с малките моторизирани скутерчета и третират хората, тъпчещи се като кашалоти, с уважение. Тук пък е пълно с мързеливи хора, на които никой не обръща внимание. Карат ги садистично да ходят на училище, университети и на работа, което просто е нехуманно" - обяви депутат

По този начин вълна от протести на мързеливи хора, започнала от 1997-а и стигнала до наши дни най-после ще бъде чута и мързеливите хора у нас ще започнат да получават пари, без да се налага да работят.

Мързеливостта ще бъде класирана в три категории - умерена, тежка и колосална, като политиците се заканиха да има строги санкции за хората, симулиращи болестта само за помощите:

"Мързелът е състояние на ума и тялото. Много е тежко, труднолечимо е и мнозина страдат от него цял живот. Не е морално някой да се преструва на мързелив само за парите. Хората, преструващи се на мързеливи, ще бъдат пращани на трудови лагери или ще тичат по цял ден в хамстерски въртележки, генерирайки електричество" - допълни още депутатът под овациите на всички присъстващи  Всички администратори в нашата игра се класираха като мързеливи от поне тежка степен.

Затова се нуждаят от нашата финансова помощ драги играчи.

image

image



Разговарят Holligancho и Джу:
- Искаш ли да ти покажа един фокус?
- Сам ще го възпитаваш!

image


Ледена Кралица казва на мъжа си:
- От днес минавам на пазарна икономика, дините в играта подскъпнаха - правя всичко за пари:
- Да сготвя - 50 лева, да измия - 50 лева и т.н. секс - 100 лева.
Лягат си, мъжът:
- Хайде да правим секс.
- 100 лева.
Пребърква се - само 70 лева. Не стигат.
Заспиват... По някое време мъжът се събужда, гледа, жена му си рови в чантата си.
- Какво търсиш?
- Да ти дам 30 лева на заем.

image


Седи си един провинциалист-рибар на брега и лови риба, не щеш ли хваща златната рибка. Тя му казва:
- Бъди благосклонен, селянино, ако ме пуснеш ще ти изпълня не 3 а 3000 желания, ще направя каквото поискаш, само ме пусни.
- На кого викаш селянин, ма!!!- и я праснал в един камък.

Модератор, Форум администратор и Администратора на Софияуарс отиват да обядват заедно. По пътя намират старинна маслена лампа. Разтриват я и отвътре се появява един джин."Ще изпълня по едно желание на всеки от вас" - казва той. "Първо аз! Първо аз!"- скача Форум администратора.
"Искам да бъда на Бахамите, да карам джет, без да се интересувам от нищо."
Пуф! И изчезнала. "Сега аз! Сега аз!"- крещи Модератора "Искам да бъда в Хавай, да разпускам на плажа с личен масажист, безкраен запас от коктейли и любовта на моят живот." Пуф! И той изчезнал.
"Твой ред е." - казал джина на Администратора.
"Искам тези двамата обратно на работните места след края на обедната почивка" - отговорил той.
Бизнес поука: Винаги оставяйте първата дума на шефа.

image

CipyBaby много харесвал neela, обаче все се чудел как да я заговори. Най-накрая измислил начин. Решил да си боядиса коня зелен и когато neela го види със зелен кон, щяла да възкликне "Ау, Ципи, какъв Ви е зелен коня!", а пък той щял да каже "Е да, ама пък аз Ви обичам!".

Речено-сторено. Боядисва си коня, отива пред замъка с коня, а през това време neela се показва през прозореца и възкликва:
- Ципи, аз Ви обичам!!!
- А?!? Е да, ама пък виж какъв зелен кон имам.

 image


image

Хороскоп:

В понеделник човек трябва да се преструва, че не всичко е толкова лошо, все пак сте спали повече. Използвайте го за прочитане на хороскопа.

 Овен – Хората с татуировки “Only God can judge me” съществуват, за да докажат, че винаги има как да се падне на още по-ниско ниво. Въпроса е обаче, каква татуировка имат нашите админи...

 Телец – Има и по-лошо от това да не се чувствате добре през уикенда, да си цъкате спокойно и да ви накажат за мулти или поне не се казвате Евдоки и не ви викат на галено Еви.

 Близнаци – Докато цените на почти всичко се повишават, вие ще си седите твърдо на мястото и ще бъдете все така евтини. Почти вероятно е да уцелите нерухнала пирамида, но и това не е много сигурно. 

Рак – Най-гениалното нещо, което сте правили, е да заблудите себе си, че ще дойде момент, в който ще изкарвате достатъчно пари, за да закупите достатъчно дини , за да надминете силата на "брата на админа". 

Лъв – Мисловният ви процес ще е завидно бърз, но за съжаление само докато спите. Решението е да спите на работа, в играта или в автобуса, а междувременно бота ви да кърти наред. 

Дева – Вие сте от хората, които се оплакват колко несъобразителни са всички, докато се возите от лявата страна на ескалатора, или получавате травма след прекалено много битки, а опонентите ви бият за бомби. 

Везни – Спомняте ли си онзи път, когато всичко ви беше ясно и нямахте никакви съмнения относно психичното ви здраве? Спокойно, никой не го помни, както не помнят и кога за последно сте влизали в очи. 

Скорпион – Звездите ви подсказват, че идеята да изпиете 4 литра кола и да изядете 3 пакетчета с Ментос няма да ви остави хубав спомен, затова пробвайте да зобнете чай и шоколад и да влезете в битка. 

Стрелец - Чудотворна икона пристигна в България, което значи, че можем да ви разменим за нея, защото това са две безполезни неща и следва да имат еднаква стойност. Освен с нея можем да ви сменим и с малко подаръче от 2 зайчета и 4 прасета. 

Козирог - Има различни видове грешки - правописна, синтактична, граматическа, вие може би сте човешка, но това не е сигурно. Може да сте стойностен човек , но неразбран от другите. 

Водолей - Няма смисъл да сте депресирани и тъжни в момента, след като само след няколко дни животът ви ще стане още по-непоносим, ще ви свършат дините и няма да имате пари да заредите нови. 

Риби – Ако бяхте зеленчук, щяхте да сте нещо свръх нелепо като варенoто брюкселско зеле или аспержите например. Не се самообвинявайте за това, вие не сте виновни. Просто се стегнете и докажете, че сте слива или краставица... пресни и вкусни.

 
И като за последно, за да възтановим интервютата на вестника оставяме на вас да изберете кой да бъде следващия разпитан. Можете да напишете кого бихте желали да изтормозим , а играча за когото има най-много гласове ще бъде следващата ни жертва.
Успешна седмица от нас!




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - ...
05.11.2012 11:20
Хубаво ще е да се допитвате до бандите, за чиито войни пишете, за това, как е протекла дадена война. Тук виждам цели две, за които предположенията ви за причините да се стигне до даден резултат са грешни.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sofnews
Категория: Забавление
Прочетен: 78178
Постинги: 29
Коментари: 77
Гласове: 27
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930