Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2013 15:34 - Брой 1/2013
Автор: sofnews Категория: Забавление   
Прочетен: 1423 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 20.01.2013 15:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image


Здравейте, мили приятели!

Ние отново сме тук, макар и с намален състав. Няма да се оплакваме от това, а ще разгледаме до къде я докараха „Нашата игра”.

Помолихме нашия колега да сондира мненията на потребителите и ето какво ни донесе ексклузивно той 

Добро утро и Честита Нова Година, след кратката почивка за задача ми беше дадено да разбера желанията на потребителите във форума. До тук добре, но се забеляза, че всички играчи сме вече напълно отчаяни и обезверени. Докато само преди половин година темите във форума бяха почти изцяло насочени към обновления, подаръци и прочие, сега потребителите започват да искат по-малко и по-скромни неща. Ако до преди 6 месеца се искаше нова сграда, сега се изисква просто да се спре възможността за анонимни подаръци. Единственото изискване, което е близко до обновление, е може би да се погледне „Къци” и да му се увеличат наградите, които са доста мизерни и 70% от случаите си навътре с рудата. Компенсацията за О’хара, развалените рудокоп и нефтена помпа също са сред неизпълнените желания на клиентите на продукта „СофияУарс”.

За съжаление най-голямото искане да се вземат безкрупулни мерки към всички така наречени „ботове” и „мултаци” от месеци насам, няма как да стане факт, поради простата причина, че няма да останат играчи.

 

Не можем да не обърнем внимание на протеста на играчите, затова и ще стартираме с него. Нека цитираме и основните искания:

1. Преразглеждане на добива на нефт в групови боеве!
2. Ясни дати за обновленията в играта и реда, в който ще бъдат пускани. Нова бомба и храна в Дюкяна НЕ ПРОМЕНЯ НАШАТА ИГРА!
3. Бързо и адекватно решаване на проблемите, свързани с играта!
4. Отваряне на 18то ниво, за да се върне баланса между стари и нови играчи!
5. Оправяне на ресурсите в груповите боеве! Не е нормално на 12то и 17то ниво получаването на нефт да е еднакво!
6. Преразглеждане на бонусите от последното обновление - Къци. Те са намалени няколко пъти спрямо оригиналната версия на играта!
7. Подобряване на противопоставянето и изравняване на силите, защото в момента определящо е всичко друго но не и тактика, организация и сила!
8. По-сериозно отношение срещу играчите с повече от един акаунт!
9. Забраняване на функцията за анонимни подаръци!
10. Адекватно и професионално прилагане на нови модули към играта, за да се избягват бъгове, лаг, забивания и крашвания на целия сървър.

Сами виждате, че са напълно разумни и логични, а единственото нелогично в цялата ситуация е отношението на милите ни администратори. Но пък замислете се приятели , какво очаквате от хора, които са абсолютно и безкомпромисно неетични. И ако се чудите за какво говоря, нека ви обясня - Нашите мили администратори имат игрови акаунти, с които се подвизават в играта. Как да обърнат внимание на нас, когато трябва да си гледат мижавите войни? Не се чудете, а обърнете внимание на банда „АНАНАС”. Там са закрепостени админчетата…

Отношението на админите, когато ние играчите искаме да ни обърнат внимание, може да се онагледи само с една картинка :

image

Явно за тях сме просто поредните вкарани дини……… Неприятно, но факт….

image

imageВъпреки неистовите опити да прекършат желанието за игра, все още има интересни моменти в милата ни игрица и това са войните. Ето и кратък обзор:

Здравейте и от мен скъпи читатели! Страниците на любимото виртуално вестниче стояха дълго време непокътнати, но злите езици на СофНюз не успяха и този път да се въздържат след тази краткотрайна почивка. Завръщаме се с нова доза храна за размисъл и добро настроение, като искаме да пожелаем (с малко закъснение) Честита Нова Година на всички наши читатели. Бъдете все така усмихнати и нека новата 2013г. Ви донесе само положителни моменти в личен и професионален план.

А сега е ред да си припомним доброто старо време с аромат на чипс и шумящо пепси...

image

Country Ninjas” – “Утайката на обществото
www.sofiawars.com/clan/warstats/41561/

Първите банди, за които ще ви разкажем днес, са добре познатите ни провинциални нинджи начело с Achilleus [17] и софийските обществени утайки водени от Bran4o [14].

До скоро Утайката на обществото нямаше с какви чак толкова забележителни подвизи да се похвали, но въпросната война успя да грабне окото на малки и големи.

Първият етап на войната стартира с приблизително равен брой на зъбите на противниците. Изглежда обаче, че провинциалистите от Country Ninjas останаха малко изненадани от своя враг, защото те успяха да ги лишат от цели 75, от възможни 90, зъба. Разбира се за каузата съдействаха и незаменимия съюз на “Утайката на обществото”, а именно Ultras Levski”, като сред най-активни се откроиха играчи като _REZO_ [16], BeReady [15], Ludmil88 [16], Rossen [16], Slaviiiiiii [16] и Maja [15].

На втори етап изглежда войниците ни бяха с изпити сили и предпочетоха да се оттеглят с по двулитровка под ръка.

 

Победител: Country Ninjas

image

Star Alliance” – “Жадните
www.sofiawars.com/clan/warstats/41498/

Следващите кръстосали шпаги се оказаха бившо пингвинско племе, станало жертва на зажаднели безпощадни човекоподобни. Новите „стари” пингвини се хвърлиха, без да се замислят, в капана на група зъбомелачки, които не си поплюха и този път.

В първия етап на войната се разигра доста драматична картина. Софийските Star Alliance имаха за задача да избият скромната бройка от 72 зъбчета, докато Жадните не успяха да се задоволят с тази си бройка и успяха да повалят цели 95 от 106. Наистина доста малко не достигна на нашите герои за възможна победа на първи рунд.

На втори етап отново надеждите и ентусиазмът бяха на второ място у сражаващите и така и не застанаха едни срещу други в битки тип “Очи в очи”.

 

Победител: “Star Alliance”

image

Бригада“Angels of Death”
www.sofiawars.com/clan/warstats/41427/

Поредните банди, попаднали на ринга, отново са ни добре познати от старите броеве на СофНюз”. От едната страна гордо изпъват бедро провинциалистите от Бригада, а от другата Ангелите на смъртта точат зъбите си в очакване да впечатлят своя противник. И в крайна сметка успяха, но нека да разберем и как по-точно.

В първия етап участваха цели 4 банди, които до последно защитаваха и се бореха безвъзмездно за своята фракция. На страната на “Бригада” се включи бандата DomoKun” с играчи като vacek [16], FasoMaso [15], angel_of_death [16], ImpacT [14] и grazygirl [15]. “Angels of Deathполучиха подкрепа от банда в топ класацията – Rhymes and Poetry”. Разбира се последва масивно избиване на противниковите зъби и от двете страни, но по-бързи и умели се оказаха атакуващите Бригада”, като едва едно зъбче ги делеше от цялостна загуба, притежание на играча Шпакла [17].

Втори етап за съжаление така и не се разви и победата попадна напълно заслужено в ръцете на провинциалистите.

 

Победител: “Бригада

image

ПровансСърдите старчета
www.sofiawars.com/clan/warstats/41369/ 

Продължаваме с приключение, развилняло се между смели прованси, попаднали в схватка с група очевидно кисели старчета, които по нищо не им отстъпиха.

В първи етап силите на двете фракции се срещнаха лице в лице. Зъбите на противниците се нижеха бързо един след друг като и двете страни имаха равен шанс за победа. Отново се наблюдаваше съюзническа помощ от страна на бандата Fearless”, която застана зад гърба на Сърдитите старчета начело с Hampi [14], Zumung [15] и Vivian Leigh [17,] и Психодиспансерс Vito Scarletta [17] и poceh [16]. За нещастие обаче старчетата нямаха достатъчно късмет, за да откраднат победата още на първи етап.

На втори етап се разиграха две тежки битки и за двете банди. Освен обичайния снеговалеж, изсипал се по софийските улички, двете страни си служиха и с шепа плъхотроли, висулки, каски и пружини. Тук отново нападнатите нямаха успех, но поне загубиха достойно.

 

Победител: ”Прованс

image

la bire d’quipe” – “Ultimate Fighter ”
www.sofiawars.com/clan/warstats/42091/
 

И като сме заговори за впечатляващи моменти през изминалите седмици не може да не отбележим нашите добре познати бири” от la bire dquipe и техния достоен провинциален противник Ultimate Fighter”.

В първи етап двете банди имаха равни възможности за победа и атакуваните не пропуснаха, разбира се, да се възползват от нея. С незаменимата помощ от своите съюзници Bikini”, с играчи като ignation [14], baggozmeq [16], Dezertiora [16] и Svilen [14], нападнатите провинциалисти успяха да повлияят положително на своя резултат. За жалост само две зъбчета, собственост на софийските tamadadap [11] и еksotica [14] успяха да разделят провинциалистите от победа.

На втори етап зрителите отново останаха разочаровани, защото битките Очи в очи” останаха за пореден път само мираж.

 

Победител: “la bire d’quipe”

image

Лешниците*” – “jaguars”

 www.sofiawars.com/clan/warstats/41670/

Следващите безстрашни войници на софийската и провинциална фракция се хвърлиха в едно наистина меко казано кърваво” сражение.

Софийските Лешници бяха тотално смазани от тежката ръка на провинциалните jaguars”. В избиването на зъбчета се включиха също и играчи като Dm_kamo [11], BornToBeWild [14] и Миммчето [14] на страната на ягуарите. Заедно, те светкавично отнесоха със себе си 57 зъба и победиха заслужено още на първи етап.

 

Победители: “jaguars”

image

Голата Деветка“Dream Team”

 www.sofiawars.com/clan/warstats/41569/

Последните герои на таз седмичния ни брой определено имаше с какво да бъдат отбелязани… и то подобаващо. Изглежда софийските деветки бяха подценили своя противник, защото развитието на войната се оказа с трагичен за тях край.

Първи етап стартира с еднакъв възможен брой зъби за избиване, а именно скандалните 63. Провинциалистите от Dream Team разчитаха на помощта на съюза си Botev 1912”, който и този път не им изневери. Задружно те обърнаха резултата в своя полза и заслужено вдигнаха тост за поредната победа над софийската фракция.

 

Победител: “Dream Team”

 

 

С тези редове слагаме официално край на седмичната ни статия за войните в Sofiawars”. Очакваме вашите предложения и мнения, коментари по войните и критики, относно крайния издаден продукт. Нашите верни репортери са винаги жадни за нови пикантни развръзки около софийските улички, затова ви приканваме да се свържете лично с нас.

image

image
О‘Хара

...или О, Колко са бързи разработчиците...

Както предполагам вече сте разбрали, Чопър Дейвидсън не е най-силния мотор, до който играчите имат достъп. В наличност вече е новият мотор О‘Хара, който се падаше от подаръците за Коледа и Нова Година. Моторът вече функционира ПОЧТИ нормално, но нека видим как започна всичко около „Истерията О‘Хара“.

На 8ми декември 2012, в ранните часове на деня, най-недоспиващите си играчи констатираха наличието на О‘Хара в Мола. Той се продаваше срещу скромната сума от 80 000 монети. И естествено, изкушени от слуховете за легендарността на този мотор, те почувстваха, че са принудени да го купят. Продадоха Чопъра, цялата покъщина от бърлогата и какво ли още не, само за да се сдобият с ЛЕГЕНДАТА. В последствие те бяха помрачени от тъжния факт, че мотора нито може да се модифицира, нито газеше ... да не говорим за избиване на слот ...

В последствие мотора изчезна от мола...заедно с парите на потърпевшите от поредния бъг. За голямо учудване на всички нас администрацията възстанови загубените ресурси на подвелите се да си купят О‘Хара от Мола. Въпреки всичко това за пореден път се доказа, че тестовете не се правят в самата игра, а в отделни, създадени за целта тестови модули ... Но нека продължим с всичко останало, което се случи с мотора...защото както знаете по Коледа дори и в БъгУарс стават чудеса, независимо че са отрицателни. :D

След голямото двуседмично събиране на снежинки, тоталния срив на системата на Бъдни Вечер и удълженото време за купуване на подаръци (съответно и с изнесено време за отварянето им) на 25 все пак дойде големият момент. Беше време за Голямото Отваряне. И така, който имал късмет - имал, който нямал – да си припомни играта, която играе. Всички късметлии бяха доста доволни, разбираемо защо. Докато ОТНОВО не разбрахме защо толкова играчи спряха да играят активно, преместиха се към руската или се блокираха нацяло. Мотора не работеше. Тоест не, работеше, но не както трябва. Прегазването беше с щета (-0)...все пак, за да не се развали баланса :D Становището на администрацията, което се появи след запоя по Коледно-Новогодишние празници, беше, че се работи по проблема. Познато ви е, нали?

След повече от 2 седмици чакане, на 9 януари 2013 мотора започна да прегазва!!! Според нашите наблюдения, той газеше с щета в диапазон 90-110% от кръвта на противника :D. Слотове все още не избиваше ... Баланса в тази иначе дисбалансирана игра беше запазен на 100 процента :D

За огромно съжаление на някои играчи, след само 2 дни щетата на мотора беше нормализира и вече газеше в граници. Не беше за вярване, но дори вече избиваше и слотове. И когато вече всички, дори и админите, решиха, че всичко работи както трябва, някой гений във форума сподели, че въпреки избиването на слота, статовете на играча на падат...как смее!!

Това е последното, което можем да ви кажем за Легендарния мотор. Легендарен, легендарен, колко да е легендарен...

image

image

И като за финал на броя нека се посмеем

Добър вечер мили мой време е за вестник ,

тука сме си наши хора няма нов наместник.

Кой чупи стойки? - dorki_ чупи кости ,

Злобка ли е най? - Ще й ходиме на гости.

За новата година ще ви черпя днеска всички ,

айде бегом в мелето със снежинки за звездички.

Търся контакти със силни О’хари

за повече кервани бегом към Сахара!

Тоя kakakunda ходи даже па се фука ,

била съм му била приятелка ама във фейсбука.

Най-мразя „Каубоя” да е с много дим ,

а рано сутрин Dizel Dinev ми доказва , че бил непобедим .

Няма бизнес тука , никой нищо не дава ,

аз обаче имам кратка обява:

Много спешно си търся две три каси

нема начин нефт ми трябва ще купувам Ге Класа.

Чудя се дали съм вече толкова известна,

като кака Ви Галена и колежката й Весна ..

Мили мои луната е жълта ,

а stenso слаб ли е или анаболи гълта?

Имам нещо за всичките софета ,

ще ги водя в „Горещо „ на разпит от Венета.

Пускай пионера на помощ в очите ,

ма най’ш кво ..

Първо давай парите ..

В тая криза трудно лекувам стреса ,

стана време да пусна експреса,

стана време да сменям мерцедеса ,

стана време да коля и беся!

 

image

 

    Катаджия спира Dizel Dinev за превишена скорост:
         - Господине, какво правим сега? Май акт ще пишем?
         - Ама, моля ви се, господин полицай! Не ми пишете акт -     примолил се Dizel.
         - Добре - решил да се изгаври катаджията. Ще ти задам една гатанка и ако ми отговориш - няма да ти пиша акт:

         - В тъмното по магистралата - две светлини. Що е то?
         - Кола.- отговорил Dizel
         - Кола, ама БМВ ли е? Фолксваген ли е?

         - Ге Класа Господин полицай!

 

image

Прибира се Гошо Скъпото вкъщи без едно око и без една ръка. Жена му – Брокер Боянска го пита какво се е случило - той отговоря :

- Абе остави басирали се eeehh и _Groznika_на по едно око дали ще могат да ми откъснат ръката...

 

image

Jack_A вика на ВърховенУжас :
- Ходи да видиж какво животно прострелях!
ВърховенУжас се връща след малко и му казва:
- Абе, не знам какво животно е, ама по никнейм фамилията му е
Melmo.

image

image

Провокирани от огромния успех на немските бонбони “Merci”, местни администратори, занимаващи се със сбраузър игри, са решили да преработят и доразвият печелившата идея. Намеренията на админите са освен благодарности, със сладко да се изразяват и други неположителни емоции. 

Планът е първата от тях да бъде възмущение и неодобрение на нечии действия. За тази цел се планира производство на шоколадче с име “Да го духаш”, което да бива подарявано на гадни потребители, обикновени тъпаци, както и на хора от Русе, за да се дразнят.

 Едни от съставките, на които ще бъде заложено в изделието, са арсенът, цианкалият както и тайните неща, които превръщат манджите на жена ви в стомашен кошмар. Всичко това ще цели сериозно хранително оттравяне и евентуално смърт.

 "Отсега виждам рекламата по телевизията “шоколадче ти поднасям пак, но този път е ДГД, тъпак”, разпалено обясни Чарли от шоколадената си фабрика, в която брашното поразително много прилича на разреден амфетамин. Очакванията са шоколадовото изделие да се купува най-много в случай на смърт, развод или връщане на задължителната казарма.


 

image



image

Хороскопът тази седмица въобще няма да е толкова интересен, пък какво остава за верен, ама вие си го прочетете. Току-виж са били най-смислените ви 5 минути за цялата седмица.

 Овен – Звездите също са на мнение, че заслужавате 3 пъти по-голяма заплата за способността си да се скатавате вече 4-та година на работното си място, без да вършите нищо. Затова скандирайте упорито за повече пари от бъргар .

 Телец – Тази седмица сте локум - на външен вид не лош и благ, но ако се прекали с вас, може да се стигне до лошост и смърт

 Близнаци – Ако мразите детето си, запишете го да играе "София уарс", нищо няма да му съсипе психиката повече от това.

Рак – Ей значи, годината се смени за пореден път, вие още живеете във времето, когато беше модерно да се носят развлечени гащи в предното ниво. 

Лъв – Лекомислието ви ви е довело до там да вярвате, че късметът ви от баницата ще се сбъдне и наистина ще си изплатите навреме баровския

Дева – ВИмате уникалния шанс да преборите твърдението, че никой не е по-голям от хляба, като вместо строга диета, ядете като разплути. Ако сте достатъчни дисциплинирани в средата на август ще сте придобили форма на добре бухнал тутманик с визията на човечето на Мишлен.

Везни – Пред вас ще се разкрие невероятната възможност поне един ден в годината да не бъдете кисел цербер, оползотворете го добре, пък после си карайте както ви знаят. Спокойно, никой не го помни, както не помнят и кога за последно сте влизали в очи. 

Скорпион –  Тази седмица ще имате издръжливостта на батерията на всеки не-нов лаптоп, средно по 15-20 минути работа и после ще заспивате.

Стрелец - Поне 3 пъти ще си легнете без да си измиете зъбите, като само 1 от тези 3 пъти ще си легнете със самите зъби, вместо да ги оставите на масичката до вас, както е редно

Козирог - Скучни и еднообразни дни ви чакат и като се замисли човек, седмицата ще е точно като вас самите.

Водолей - Излизането ви за по бира в сряда ще завърши в неделя следобед с мъгливи спомени и празен портфейл.Отиде ви баровския... 

Риби – Ще се почувствате като кифла, след като установите, че евентуално ходене до мола ви развълнува по-искрено от рожден ден на роднина.

image

И като за финал мили приятели, нека не сме апетитната хапка за нашите безскрупулни админи…

 

image


 

Спокойна седмица!

 

 

 

 

 





Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sofnews
Категория: Забавление
Прочетен: 78214
Постинги: 29
Коментари: 77
Гласове: 27
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930