Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2013 18:33 - Брой 11/2013
Автор: sofnews Категория: Забавление   
Прочетен: 2302 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image


Мараба, драги ни читатели

Миналата седмица по админски пример си взехме дребна почивчица в тихата и уютна бърлога и зяпахме шоу на живо.. че при това и безплатно. Сега може би се питате за какво шоу точно имаме предвид, е как какво? Шоута на смъртните се карат, а боговете се смеят. Оставаме на вас да разпознаете ролите.

Та на кратко.. или не съвсем. През не мааааалкото ни пребиваване на повечето в играта се натъкнахме на какви ли не админски извращения. То не беше лаг, то не беше чупене, то не беше клониране в очи и знаме, то не беше избиване на зъб докато си в меле, то не и да си в очи и да не си, то не беше и да си в бъргър и да не си.. абе голяма част от геройчетата ни претъпяха някакви непредвидени генни мутации, които като нищо си бяха за завиждане. Та понеже и нашия софияуорски дух за нови открития не може да спи ето на каква сензация се натъкнахме миналите дни. То не, че си е сензация де, хайде да не придаваме толкоз важност на намазалите. Става въпрос, точно на бъг-а, за който ви разказахме и в миналия си брой съъъъъъъъъвсем на кратичко и постничко. За разлика от тогава, няма да се толкова лаконични. След като тежката ръка на закона почна да размахва наляво и надясно, доста зрели круши се стовариха от меките клонки на софияуорс. Неочаквано.. да видиш, доста играчи по високите нива заминаха.. да видиш още по-неочаквано на десет дневна почивка в уютната килийка. Естествено оплаквания имаше, имало двоен аршин, ако на мен ми е зле и на Вуте да му е зле.. абе човек да си помисли, че се намира в някоя свита колонка за оплаквания във вестник трета възраст. Повечето, разбира се, предпочетоха да защитят своята чест и решиха да дръпнат шалтера на своите геройчета. Но това не им попречи да продължат със своите безкрайни теории как едни са намазали повече от тях и защо наравно си сърбат попарата зад решетките.

И това е само едната страна на проблема. Чудите се коя е другата? Е хубава работа, как едните ще бутнат, я да видиш, по милиони руда, пък ти само зоба не можеш да си изкараш с очи и касички….. я какви са тарикати тея, давай да ги псуваме като каруцари щото можем и да направим във форума 2345678976543 теми в които претендираме, че искаме да им смъкнат тройно и петорно показателите.. ама то това не е достатъчно, да им махнат и ресурси и всичко! Ама ако може и опита да им го вземат, и нефта, и кучетата и крокодилите, всичко да им вземат! И накрая ако може да ги блокират завинаги, да им е за урок! И това като се замисли човек бяха само една дребничка част от всички искания на недоволните потребители. За останалите ви съветваме да използвате въображението си.

След като, макар и за кратко, отшумяха недоволствата покрай бъгнатия бъргър и вече бившите затворници спокойно могат да си живуркат отново и предоволно, админите ни сервираха нова доза приключения за размисъл. По случай първи април бяхме удостоени с честта да засядаме в очи, да стои с часове при Монката, да се клонираме за пореден път в очи и знаме, да си правим профилактична гимнастика на пръстите, докато се опитваме да атакуваме даден играч и… така. Разбира се, повечето го взеха на майтап, какво друго да очакваме от скъпата ни родна администрация по повод този празник.

 

image

 

Но това както сами се досещате не бе изобщо достатъчно в стил на админите. Рано, рано още не прогледнали и не посегнали към кафето с трепет се натъкваме тайно Скрито съкровищее.. и започва едно кликане по подаръка, отвори, отвори.. и колкото и пъти да го отваряш все ти се крие една надежда отвътре, че ще ти пусне нещо. Е, някои побързаха във форума да споделят, чрез скрийнове своите придобивки, които я виж получили като цъкат по 300 пъти и отгоре. Аз лично освен успех не можех да им пожелая.

 

imageimageimageimageimageimage

 


След плитката шегичка, която ни строиха админите решиха да почерпят доволно с новия зоб за 17-то ниво. Също в дюкяна станаха активни за продан нова бомба и храна за по-ниските нива

 

imageimage

 

 

Друга атракция пък се оказа играча Blackjack11, член на топ бандата Pro Хайдути”, който пръв успя за феноменалните.. няма 40 дни да достигне 18-то ниво. Как и по какъв начин така и не пожелае да разкрие, вместо това той се хвърли във вихъра на танца и палаво надяна новата пременя на балерина. Да му е честито и със здраве да боде противниците си.. с розите.

 

image

 

Дойде време да аплодираме и момичето, което гордо застана зад думата си и написа без каквото и колебание на админите… “Майната вИ!. И това ако не е просто перфектен петъчен завършек на седмицата, да ви теглят майната по възможно най-образцовия начин. Поздрави на Моцарелка, все в същия дух да продължава!

 

На останалите пожелаваме спокойна и приятна седмица, и ако усетите неприятни болки откъм гърба и раменете, ръцете и погледа ви шарят като пчеличката Мая, а задните ви части са започнали да пускат корени в удобното ви кресло, значи е време за кафенце и валерианче и малко чист въздух.


image

 

Европейци“AK47 TEAM”

http://www.sofiawars.com/clan/warstats/53233/

 

Дойде ред да надникнем как се развиват нещата с войните през изминалите дни. Вечното шоу не умира, просто сценария се пренаписва с всяко изминало сражение.

Попадението с, което ще започнем безспорно си извоюва челната позиция без каквито и да е колебания. Като част от топ бандите се очертаваше една доста оспорвана война, но как точно се разви е време да разберем.

В първи и……решаващ етап, двете страни започнаха с почти минимална разлика в зъбите. За съюник на софиянците се включи бандата Б.Ф.Б.П, а провинциалните калашници разчитаха изцяло на своя съюзник ЯКУДЗА”. Това изигра лоша шега на играещите атака “Европейци, защото за отрицателно време загубиха зъбите си и с разлика от едно зъбче войната срещу AK47 TEAM”.

 

Победител: “AK47 TEAM”


 

 

ЯКУДЗАУтайката на обществото

http://www.sofiawars.com/clan/warstats/52395/

 

Следващите претенденти за топ резил на седмицата.. или направо на месеца се оказаха не кои да е, а точно ЯКУДЗА. Съкрушителната им загуба не отдавна срещу Ultras Levski, все пак явно не им бе достатъчна, затова въпросната банда се впусна в поредното приключение…. ала какво им донесе то?

На пръв поглед в първи етап нещата изглеждаха спокойни. Атакуващите разполагаха с 153 зъбчета за опазване и само…. 93 за избиване. Изглежда обаче задачата им по избиването се усложни, защото в тежката битка се включи и бандата Ultras Levski. С общи усилия и подкрепа, противниковия отбор успя да загуби своите зъби и отново с разлика от едно невинно зъбче.. победата попадна в ръцете на софиянците.

 

Победител: “Утайката на обществото


imageПисмо до админите.

Майната ви на лага... майната ви на бъговете... майната ви на затвора... майната ви на своеволието на играта... майната ви и на вас!

Майната ви! Ама с малко „в”, ‘щото не заслужавате никакво уважение. Ама НИКАКВО!!!

Не ви ли омръзна да се гаврите с нас?! Удоволствие ли ви доставя всеки божи ден тая игра да лагва и да си трошим нервите?! Не ви ли писна да си събирате паричките, да си ги слагате в джобчето и да не си поддържате сървърите?! Това ли е целта на тази игра – да се дават пари и да си висим по 10 минути на страница, надявайки се тя НЯКОГА да се зареди?!

Такъв кеф ли ви е да четете всеки ден обиди по ваш адрес?! Кога ще си извадите ръцете от тия джобове, в които дълбоко сте ги навряли, и ще вземете да свършите малко работа?! Кога ще послушате потребителите и техните искания за нормална игра?!

Кога ще осъзнаете, че използването на бъгове, ботове и други програми против правилата, сте си го причинили сами?! Кога ще осъзнаете, че за тая игра вече НИКОЙ няма излишни нерви и всеки се стреми да си пусне нанотата с ботче, да си бъгне тук-там някой патрул или бъргър и тактично да се скрие с мултаче?! Кога ще спрете шибания сървър, който така умело ви се бъгва през ден?! Кога ще излезете като хора да обявите какви са истинските условия на игра?! Кога ще ни компенсирате за изгубените ресурси от всякакъв вид?!

Какво трябва да направим като играчи, за да ви покажем, че не сте прави?! Говорихме – ефект –НУЛЕВ!! Докладвахме проблемите – ефект – НУЛЕВ! Протестирахме – ефект – НУЛЕВ! Сума ти играчи, които са ви сред най-редовните донори на средства, се блокират и нямат намерение да се връщат – ефект – НУЛЕВ!

Отговорете ми – дали ще ви пропука, ако ВСИЧКИ спрем да играем?!

Аз знам отговора – събрали сте си паричките за новите коли, за новите апартаменти, за 2-3 екскурзийки и сега – майната ни на нас – потребителите. Дреме ви, нали?

Еми да, ама не. Вече на нас не ни дреме. Всеки от нас вече ползва ботове, всеки от нас вече бъгва, всеки от нас вече ползва скриптове, всеки от нас вече ще си направи мултаче, всеки от нас вече ви псува до 9-то коляно.

Точно така – майната ви!!!

П.П: Да не забравите случайно: МАЙНАТА вИ!!!


imageВечен двигател на некадърността

Твърди се, че някъде в началото на ХХ век френската академия на науките е престанала да разглежда изобретения на учени, за които се твърди, че са "перпетуум мобиле". Перпетуум мобиле е вечният двигател, древната идея, която е възпламенила не един и два изобретателски умове, които са се надявали да победят неумолимите закони на физиката. Не са успели. Никой не е успял. Вечните двигатели са непостижими.

Момент. Всъщност те са непостижими в науката, във вируалното пространство обаче постоянно имаме примери, че обикновените закони не важат, а вечните двигатели за глупости се разхождат и пълнят форумите. Типичен пример за смъртноносно перпетуум мобиле е играта Софияуарс и нейната администрация и поддръжка. Досега няколко шокиращи случая ясно показаха, че тези така наречени админи приемат на конвейр решения, които са в остро противоречие със системата .

Проблемът с тези подобни на вечен двигател усилия е следният. Когато хора, които минават за администратори, създават норми срещу играчите на една страна, те на практика саботират играта постоянно. Това говори или за непознаване на основния закон, или за системен опит за подмяна на правилата, които очевидно не са удобни за телесата на управляващата фракция в даден момент. Не е ясно колко плесници трябва да получат те през ръцете, за да разберат, че посегателствата срещу играта са най-близки до опита за преврат в нашия виртуален свят.

Самодейно перпетуум мобиле спретна тези дни нашата администрация. Красиво е, когато администратор иска да се изживява като своебразен доктор Гилотен. Само че сме ХХI век. Лустрация, въведена с дърварско решение, веднага ще бъде посечена от играчите. Тук няма да помогнат обаче силните писъци на хората, които се изживяват като морална инстанция, без никой да е искал това от тях. Безсмислените упражнения на тема "лустрация" в противоречие с Потребителя само отдалечават така бленувата справедливост. Нито компенсациите, нито замазването на очи ще скрият тази фалшификация на усилията. Перпетуум мобиле на некадърността това се развива до гигански размери в играта, която уж трябваше да е за забавление. Опитите на администрацията показват тежък дефицит на свежа мисъл. Защото това е просто желание за бягство от отговора на въпроса кои бяха истинските виновни и кой носи вината за извършените безумия.

Останалото е театър.


image

Pothead надигра, дори може да се каже изигра Chudesia в 6-сетов двубой за купата на ДПМ "Мастодонт" (дружество на потребителите на масло).

 Срещата се състоя на полянката, бивше игрище до трафопоста в село Сухозем. Изключително трудният терен, не попречи на Pothead да разгърне своята мощ, като още в началото, той тактически превъзхождаше съперника си, който сломен може би от факта, че отдавна не е интересен за никого, проявяваше активност на изтръпнал крак, след двучасов запек.

 Иновативните техники, използвани от Chudesia, бяха сломени от по принцип киселото изражение на Pothead, чийто ефект, очевидно беше подсилил с оцет от екологични велосипедни вериги, но това ще покаже допинг пробата.

 Атмосферните условия също не бяха благоприятни за двамата играчи. Дъждът, който се колебаеше всъщност накъде да завали, започвайки първо от изток на ляво, посока Ница, след това се промени и взе да бие към Рило-Родопския масив, където три канарчета, влязоха в конфликт със свои съседки - сойки и така се получиха абразивни образувания върху иначе гладкия калдаръм в едно известно селище, което не искам да споменавам от съображения за сигурност.

Резултатът от 6-те сета беше: 17, 42, 23, 2, 34, 8

(Моля не злоупотребявайте с числата, да играете тото, че баба ще ме бие.)


image

Театрално училище. Преподавател обяснява на студент компютърджия:
- Искам нежност, да изобразите, нежност! А не тази идиотска усмивка! Предствете си че виждате монитор с OS2, а така е по-добре, сега на монитора е UNIX, Браво! Отлично!
- А сега искам негодувание - преставете си Windows 95, не колега, не искам бяс! Добре, Windows 3.11, не тази скептична физиономия де! Хайде трябва ми негодувание! Windows NT си представете, не не ми трябва ласкава усмивка! Добре... Представете си, представете си Internet Explorer! O! Отлично изиграно колега!
Хайде сега нещо по ваша инициатива - Microsoft Word! Колега, ама моля ви се колега, не повръщайте в залата!


 

Мъжът открил оръжието и създал лова;
жената открила лова и създала шубите

Мъжът открил цвета и е създал живописта;
жената открила живописта и е създала козметиката.

Мъжът открил словото и е създал речта;
Жената открила речта и създала сплетните.

Мъжът открил земеделието и е създал храната;
жената октрила храната и създала диетата.

Мъжът открил дружбата и създал любовта;
жената открила любовта и създала брака.

Мъжът открил жената и създал секса;
жената открила сека и създала болката в главата.

Мъжът открил търговията и създал парите;
жената открила парите, и с това започнали всички проблеми.




image


Интересен факт е, че след последната седмица на март, настъпи април. Нещо, което не се е случвало от около година. Други подобни интересности можете да прочетете само в хороскопа или ако някой, който вече го е чел, ви го разкаже:

Овен – Изненадващо посещение на неприятни роднини ще се превърне в чудесен повод за изпробване на новия ви боен нож.

Телец – Ако бяхте вещ от китайски ресторант, най-вероятно щяхте да сте запръжката на пилето със сладко-кисел сос.

Близнаци – Цяла седмица ще се чувствате като ударени с топка в главата от малки деца, които нито ще ви разберат като им се скарате, нито имате морално право да напердашите.

Рак – В момента сте млади и невръстни ненормалници, но не се притеснявайте, като пораснете със сигурност ще сте завършени психопати.

Лъв – Не си научихте урока значи - първо се облизва, за да омекне и чак после се отлепя. Ореото! Да не си помислите друго......

Дева – Не е добра идея да се месите в чужди спорове, след като имате мозък на отдавна повехнало мушкато. .

Везни – Единственото, за което ще сте полезни тази седмица е за доказателство, че противно на приетото - не винаги има надежда за нормализиране.

Скорпион – Вие сте като комбинация от кисело мляко и солети – един път е вечно кисел, а друг път е прекалено сух, пробвайте малко овлажняване.

Стрелец - Толкова сте нахални и семпли, че още доста време няма да преживеете, че кръстиха група за отвличане на вас, без да ви платят.

Козирог - Не е ясно защо се обиждате, когато ви викат “прост, рогат добитък такъв”, когато просто се обръщат към вас по зодия.

Водолей - Звездите ви препоръчват да пробвате номера с ментоса и колата, използвайки вода и натрий.

Риби – Тази седмица ще миришете на създърма и нищо не може да се направи по въпроса.

Родените през тази седмица се впечатляват от висящи кафета и Паулу Коелю.


И като за финал, да ви припомним какви мръсни тайни разкриха нашите бръмбарчета:
От далече  видяхме как реагираха потребителите на боевете в петък:

image


В същото време ....администрацията :
image

А след въвеждането на новата бъг системата Anti-Bot Admin беше забелязан да празнува:

image
 

За съжаление душевното състояние на играчите  тази седмица може да се определи само с една илюстрация:

image

Да си пожелаем новата да е по-успешна за нас!

 




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sofnews
Категория: Забавление
Прочетен: 78246
Постинги: 29
Коментари: 77
Гласове: 27
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930