Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2013 23:16 - Брой 12/2013
Автор: sofnews Категория: Забавление   
Прочетен: 2056 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 14.04.2013 23:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image


Привет, скъпи читатели!

Отново сме на линия, заредени с нови сили за да разбулим и най-пикантните истории от последните дни.

Не може да не започнем с меко казано “критичния лаг” или поредното “чупене” на играта. То ни навести съвсем “неочаквано” в часа първите битки в метрото – 14:30ч и продължи около половин час. Никой нямаше достъп до играта, а междувременно форума разцъфтяваше с пълна скорост. Разделите “Задай въпрос” и “Докладвай бъг”, колкото и да рефрешваш страницата все се пълнеха с теми и мнения по адрес на админите, които смятам да ви спестя. Който е успял да прочете и да се посмее, е успял. На другите отново ще оставим не тежката задача да си разгърнат въображението. Недоволстващите този път обаче не бяха разочаровани от “чупенето” на играта, а от загубата на цели станции в метрото и ресурси. Битки с НПЦ-тата бяха загубени буквално под носа ни, други пък късметлии за някакви стотни от секундата преди да се счупи играта успели да се намесят или запишат за битката.. и много нерви, и много чудо.След като и админите бяха затрупани с десетки съобщения и критики по свой адрес най-накрая решиха да пуснат някаква официална тема във форума с, която да минат измежду капките:

 

от AdminSW » Сря Апр 10, 2013 2:03 pm

Здравейте,

Заради лага взехме решение, което беше изпълнено от програмистите - да бъдат преместени всички загубили от NPC банди на втори етап.

Надяваме се, че всичко ще тръгне нормално, но не е изключено да се появи отново забавяне в започването на битктие, което може да ви коства станцията, ако няма никой записан. Очевидно тактиката с намеса след началото е рискована и искам да сте наясно, че при следващи подобни ситуации няма да има преместване на бандите.

За това моля, ако искате да имате възможно най-слаби npc-та, ви съветваме да записвате най-слабия играч преди началото на битката (този който е най-ниско ниво).

Това обаче както се досещате не успя да замаже зоркия ни поглед и исканията продължиха. Редовното желание от админската фея да намине и да пусне по една дебела компенсация в джобчетата ни беше на лице, разбира се. Няколко дни по-късно успя да ни огрее. Заради дните на противопоставянето обаче можехме да ги отворим едва 13, след 01:04. Ето какво представляваше и тя:

image

image

 

В началото на седмицата бе дадена и уникална регалия на играча zlobila6, за пръв достигнал най-як 150 дни. Да й е честита!

 

image

 

С нова регалия зарадваха и първата 18-ка в играта Blackkack11, и на него да му е честита!

image


 

image

 

 

ЯКУДЗА“Rhymes and Poetry”

http://www.sofiawars.com/clan/warstats/54079/

 

През изминалите дни се натъкнахме да доста интересни сражения от топ бандите. Имаше драма, всичко вреше и кипеше, а всички зяпахме или мотивирахме нашите любимци да победят. Първенците тази седмица са добре познатите ни провинциални ЯКУДЗА и софиянците от Rhymes and Poetry”.

В първи етап двете банди разполагаха с почти минимална разлика в броя на зъбите – провинциалистите трябваха да се справят със задачата от 126, а софиянците от 159. Към добре оформената картинка не се включиха съюзи и от двете страни с изключение на един играч от калашниците. С напредъка на етапа зъбчетата се нижеха бързо и едва 19 разделиха римите от победа на първи.

Във втори не успяхме да се зарадваме на каквито и да е битки Очи в очи” и победата попадна в ръцете на провинциалистите.

 

Победител: “ЯКУДЗА


Rhymes and Poetry” – “Демони

http://www.sofiawars.com/clan/warstats/54470/

 

Отново под прицела са ни попаднали софийските римички. Този път обаче е замесена друга провинциална банда – Демони, които не са попадали често в полето ни за изява. Все пак никога не е късно за първи път.

Първия етап стартира леко неравностойно за двете банди. Римите разполагаха с 132 зъбчета, а Демони със скромната бройка от 90. За разлика от предишната изява обаче този път имаше намеса на съюзника – Bikini, които се опитаха строго да повлияят на етапа, но в крайна сметка безуспешно. Отново почти 20 зъбчета ги раздели от победа. Втория етап е те първа във вихъра си, но нашите прогнози са победа за софиянците.


 

Armageddon” – “The Winners”

http://www.sofiawars.com/clan/warstats/54418/

 

Последните които вкарахме в крачка претърпяха тотален обрат в своята война или иначе казано – победителите празнуваха, а победените ще ближат своите рани.

В първи етап двете банди разполагаха със малка разлика в зъбчетата. Но това не им попречи да се раздадат максимално и да си гарантиран едни на други война наситена с адреналин. Тук отново срещнахме намесата на силен и активен съюзник – Шопите от страна на софиянците, които успяха да допринесат много за тежката битка. В крайна сметка зъбите бързо летеха и едва едно зъбче раздели атакуваните провинциалисти от извоюване на войната.

 

Победител: “The Winners”


image

Здрастинца и слънчеви усмивчици, електорални ми единичета! Вече официализираме пролетния климат и почти нахлузваме късото гащи и хвърляме дънкито в шкафа! Малко се притесних, след като си помислих, че петък е тринайсти, но сме четиринайсто, така че сме склонни на късмет и оптимизъм.

 

Бях малко в Русе тая седмица. Там е много странно, защото хората казват Руси и започвам похотливо да се оглеждам, а те всичките - черни. Тюхчета, викам си аз, ядейки консерва с варено месо и цъкам с език как река Дунав е толкова широка, че човек да трябва да си построи сал, за да я мине.

А сал му трябва, защото мостът над Дунав се оказа с дупка, през която една Абсурдана може да падне долу в реката.

Иначе си търся помощник на плямпането, след като сегашният подаде оставка. Пращайте CV и мотивационно писмо, в което да има отговор на въпроса "Кои тапети са по-подходящи за президентския кабинет - миещите се или тези с нарисувани калинки?". Адресът на пращане на кандидат-началническите документи е absurdana@sram.bg.

Иначе времето стана поносимо за пиене на бира навън, с което националното щастие скача двукратно. Не, че е толкова величествено това, просто не сме особено щастлива нация. И как да сме, след като Лора Караджова не се интересува от Део вече?!

Ама ще си намери друг. Винаги така става. Няма да ревем, я! Хайде, оптимизъм и чаочета!


image
 


 

Прилики между Дядо Коледа и AdminSW

    1. Дядо Коледа е брадат, дебел и смешно облечен – като админа
    2. Когато молите за нещо Дядо Коледа, шансовете да го получите клонят към нула – като при админа .
    3. Дядо Коледа почти никога не отговаря на писмата ви - като админа.
    4. Когато питате Дядо Коледа откъде взима всичко това, което има, той отговаря: "Това е чудо..." - като админа
    5. Дядо Коледа не се интересува от сроковете на вашите задания - като админа.
    6. Никой не знае пред кого се отчита Дядо Коледа - както админа
    7. Дядо Коледа ПРЕКАЛЕНО много се смее - като админа.
    8. Дядо Коледа е принуден да върши цялата работа, когато потребителите му ги няма като админа.
    9. Той твърди, че е уникален, но вие често ги срещате такива... като админа
    10. Потребителите му отправят невероятен брой неизпълними поръчки, но в края на крайщата, всичко от което се нуждаят са нови играчки

    11. Там където хората не вярват в него, задължително има такъв, който върши същата работа, само, че го наричат по друг начин - като админа.
    12. На хората не им е достатъчно просто да видят резултатите от работата му. Те продължават да задават въпроси, за това как успява да я свърши. Не искат да приемат отговора, че това е вълшебство - като админа.
    13. Даже невярващите се молят да дойде - като админа.
    14. Той единствен се смее на собствените си шеги - като админа.
    15. Той никога няма да си намери друга работа, резюмето му е прекалено специфично - като админа.
    16. И накрая... даже работата му като цяло да е нематериална, светът става по-добър от неговото присъствие- като админа.


image

Да ви се казва бъдещето безплатно чрез хороскопа е сравнително нов похват, който цели да подбие конкуренцията от престарели и лъжливи циганки. Ликувайте!

Овен – Тази седмица ще сте много непохватни, а ако не внимавате, може да измените сърдечния си ритъм и да предизвикате смърт.

Телец – Вие сте точно типа човек, който обещава на децата си екскурзия с влак, а после ги качва на метрото за Обеля.

Близнаци – Ще успеете да продадете стара и непотребна вещ, има вероятност това да бъде тъща ви.

Рак – Напълно нормално е жена ви да е сърдита и разочарована, след като за годишнината от сватбата ви я заведохте на вечеря в студентски стол.

Лъв – Седмицата ви ще бъде далеч по-трудна от предишната, но за сметка на това в никакъв случай няма да е по-лесна от следващата.

Дева – Няма нищо лошо, че представите ви за романтика включват ножове, саби, вериги и кръв, но едва ли съдията по делото е на същото мнение.

Везни – Вие сте ужасни късметлии, защото ако животът беше справедлив, щяхте да си изкарвате прехраната, показвайки се в цирка като “крайно недоразвит”.

Скорпион – Настроението ви ще бъде предимно оптимистично, което е тясно обвързано с притежанието ви на средства за закупуване на алкохол и наркотици.

Стрелец - Като ви гледа, човек остава с впечатлението, че ви липсват витамини и около 7 години от началното образование.

Козирог - Ушите ви поразително много приличат на ушите на кокер шпаньол и не защото са толкова големи, а защото имат същото окосмяване.

Водолей - Много сте убедителни и въздействащи, но определено щяхте да загубите от качествата си, ако не бяхте лежали 3 пъти в затвора за побой.

Риби – Ще изживеете момент на осъзнаване, разбирайки, че за последните 4 години сте прекарали повече време във фейсбук, отколкото със семейството си.

Родените през тази седмица обичат да си купуват аншоа и да си я слагат подмишниците, преди да заспят.


И сега нещо много важно, пт следващия ни брой стартира рубрика "Странни птици" затова очакваме да ни подскажете, кой от съотборниците ви заслужава този приз.

 

image


Като за финал мили ми единственичета нашето обобщение на седмицата в картинки:

 

В началото на седмицата започнахме със сълзите на потребителите:

image

Минахме през изливане на страстите си из форума и играта:
 

image

И завършихме с радостта на малките нива и страданието на големите от прослувутата компенсация:

image

Преди да ви кажем довиждане ще ви дадем и храна за размисъл за другата седмица, ще разгледаме разпада на известните двойки, както и разпада на известните съюзници. Ще ви представим и първата странна птица, но коя е тя ще запазим в тайна за сега. Спорна ви седмица деца :)




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sofnews
Категория: Забавление
Прочетен: 78241
Постинги: 29
Коментари: 77
Гласове: 27
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930