Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2013 13:36 - Брой 14
Автор: sofnews Категория: Забавление   
Прочетен: 872 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 18.08.2013 16:59


image   Привет, драги читатели!   Първия брой от така неочакваното ни завръщане на вестника вече е факт. Сега обаче е време да ви запознаем с нови порция седмични и пиперливи истории, култивирани специално от майстор-готвач Pure Evil и нейните верни помощници. Новото през тази седмица е, че добавяме нова секция във вестника под звучното лого “Метро войни”, в което ще прераглеждаме и коментираме картата от метро битките и топ бандите, които са успяли да завладеят най-много. Но това е само парченце от невероятното изкушение, което “СофНюз” ви е подготвил. Пожелаваме ви приятни моменти разлиствайки любимото вестниче и успешна седмица.   С уважение: Екипът на “СофНюз”  
image    Здравейте и от най-прясната ни и зелена рубрика – “Метро войни”. Както и в самото начало на вестника намекнахме, тук ще се анализира в кратък формат най-интересното от седмицата в метро войните.





Като за начало започваме с преглед на картата от миналата седмица.
    image       А ето как и изглежда седмица по-късно:   image   От картата става ясно, че тази седмица централните станции са основно притежание на провинциалните “Bikini” и “Якудза”, както и софийските банди “Watermelon team”, “Европейци” и “Change”. От своя страна обиколните станции също успяха да променят своя облик и нейни притежатели се оказаха софийски банди като “Watermelon team”, “Столична община”, “Honneur”, “Rhymes and Poetry ” и “Star Alliance”. Провинциалисти не пожънаха кой знае какъв успех и само “Pro Хайдути”, “Якудза” и “Бригада”успяха да разделят по една станция. Външните станции отново бяха почти изцяло в софийско притежание между бандите “Ultras Levski”, “Столична община”, “Rhymes and Poetry ”, “CSKA Sofia Machines”, “Шопите”, “Change”, “Watermelon team” и “Star Alliance”. Провинциалистите се разписаха с единствено две станции тук, собственост на “Bikini” и “Бригада”. Станциите в строеж бяха разделени между софийските “Blood&Glory[BG]”, “Lucky” и “Revelations of the Illuminati”. На провинциалистите от “BMW Power” и “Оная банда” се падна честта да завладеят общо три от осем станции от този вид.  
image        Проклятието на "беззнаменността" неспирно тегне над главите на прованса. За жалост, няма нищо уникално и в тази битка - софийски намеси, чипс,
безсмислени каски и т.н. Доброволците от провинциалистката фракция са горе-долу едни и същи или поне от едни и същи банди. Замрялост и пасивност наново пронизват битката...
   Краен резултат: David [17] запазва знамето
     12.08.2013
 Тази битка от своя страна е чисто олицетворение на проформено провеждане и от двете страни. За има-няма два рунда се реши кой ще е собственикът на знамето за още един ден. Както Александър Дюма пише в своя всеизвестен приключенски роман, "чакаме и се надяваме" да стане нещо интересно.
 Краен резултат: David [17] запазва знамето
   13.08.2013
 Така очакваният обрат, създаден от хубав бой, опроверга очакванията за поредната хипотетична скука. Под покровителството на нововъзникналата сила Achilleus[18], изял непонятно от нас количество анаболи, се втурнаха и глутница 17ки и 18ки - провинциалисти. Софийският елит също оказа качествена и почти победоносна съпротива. Въпреки това, корейският рандъм им изигра лоша шега и след 15 рунда двубой от типа "Achilleus[18] - Плъхотрол Х" най-силният за момента играч превзе регалията.
   Краен резултат: Achilleus [18] превзема знамето
   14.08.2013
 Софиянци не закъсняват с контраатаката. В "свещената метро-сряда",когато всичко живо е назобено до неузнаваемост, в битката се озовават 49 срещу 44 играчи (половината, от които съответно плъхотроли). Софиянци вземат превес над ситуацията, въпреки ожесточената борба, но пък силен плъх завладява знамето. Със сигурност стремленията на всички играчи са били знамето да отиде в тяхната банда, но, ето че то е предадено само на героя, който е оцелял и има принос в битката.
   Краен резултат: Плъхотрол Мики [18] превзема знамето (предадено на kosenceto[18])
   15.08.2013
 Старата песен на нов глас... Макар и най-силният провинциалист да е в игра, останалата част от фракцията не събра и десетина човека за участие. За сметка на това софиянците под строй се изсипаха и взеха своите 25 места, запазвайки знамето с минимални усилия.
  Краен резултат: kosenceto[18] запазва знамето
   16.08.2013
 И песента си се пее ... и си се пее...Този път за 5 рунда по познатия ни модел за провеждане на битка за знаме се реши, че трибагреникът няма и да се помръдне. Срещу трима противници от познатите банди-доброволци за знаме софийската фракция извоюва поредната си победа и осигури хегемония над желаната регалия за още един ден.
 Краен резултат: kosenceto[18] запазва знамето
 Това е битката за знаме - по-непредсказуема и от самия корейски рандъм, макар и да е подвластна почти 100% на него.  
  image     Както почти всяка седмица, за лидер на софиянците беше избран South Division. Също така присъствието на Ултрасите в съвета беше пълно.
   От страна на провинциалистите беше Incitat.

  Във вторник, деня за избиране на район, софиянците атакуваха Луксозенец, който ПРИНАДЛЕЖЕШЕ на провинциалистите.
 От своя страна пък завоевателите атакуваха Зоопарка, който принадлежи на кореняк софиянците.
Както винаги, в сряда няма нищо интересно в противопоставянето, освен това, че се разбира кои са лидерите на двете фракции.
В четвъртък софиянците започнаха слабо. Провинциалистите надделяваха в точките с бонуса си който е друга тема, но вечерта всичко се обърна. Софиянците напреднаха и така спечелиха предимство

Атака на район Луксозенец - 791,600 точки за кореняците и 749,638 точки за провинциалистите + бонус 112,446 точки!

В петък, както и в четвъртък, нещата започнаха добре за завоевателите. Дори да имаше софиянци на площада, битките пак се печелеха от провансите, заради бройката им!
Всички софийски нива под 11то бяха трагични. Колкото и да бяха назобени от по-високите нива... Бройката им пречеше!
До 14ч. повечето софийски нива под 11то не бяха взели нито един куфар! Тогава провинциалистите на повечето нива спряха да влизат, защото са си взели куфарите, и софиянците започнаха да напредват в точките. Така продължи остатъкът на деня...
Вечерта на някои нива провинциалистите се опитваха да вземат битка, но не успяваха...
И в края на денонощието беше както в четвъртък. Софиянците бяха напреднали и то много!!!
                               Софиянците превзеха район Луксозенец.                   Провинциалистите не успяха да превземат район Зоопарка.

И така кореняците превзеха района, който бяха атакували, с голяма преднина над провинциалистите. Завоевателите отново не успяха да превземат желания район, въпреки големия си бонус!
Така провинциалистите засега остават с два района, а софиянците с цели 14!
Другата седмица ще се разбере дали столичаните ще получат бонусите от съвета за втори път или провинциалистите ще се стегнат и ще вземат район след дългата сухота!
 
image    

Жаркото слънце все така ни тормози, но поне в света на София Уарс е все още хладно и приятно. Тази седмица не станахме свидетели на някакви изненади, но все пак имаше и интересни войни. Нека да погледнем част от тях.  

 
„Софето” - „ Г С Р”      http://www.sofiawars.com/clan/warstats/69650/      Една от най-старите софийски банди набеляза провинционалистите от „Г С Р” за следващата си жертва. Бандитите от „Софето” вероятно не са очаквали отпор, но „Г С Р” със сигурност ги изпотиха. Недокоснат остана единствено vengeance51(17), като дори 15-ка и 16-ка се събудиха със зъб-два по-малко. Vengeance51 се открои с 31 зъба, а за „Г С Р” най-резултатна бе Муцарелаката(14), която изби 17 зъба.
 
Краен резултат: избити зъби от „Софето” - 87/87;
избити зъби от „Г С Р” – 45/54.
                                                              Победител: „Софето”  
    „Столична Община” - „ Shadows in Darkness” http://www.sofiawars.com/clan/warstats/69596/      Провинционалистите от „Shadows in Darkness” имаха на своя страна бандитите от “МЕЧ” и „Peaceful Warriors” , които взеха дейно участие в избиването на зъби. От друга страна, „Столична община” е завършен колектив и знае как се печелят войни, било то и срещу много силни банди. Провинционалистите имаха нелеката задача да се справят с цели 126 зъба, но за тяхно огромно съжаление Kabasamura(18) Smiling(17) се отърваха и не им се наложи да посещават зъболекарите си. Все пак „Shadows in Darkness” могат да бъдат признателни на своите съюзници, които избиха 24 противникови зъба.
 
Краен резултат: избити зъби от „Столична община” – 120/120;
избити зъби от „Shadows in Darkness” – 104/126.
        Победител: „Столична Община”    
  „МЕЧ” - „Tornado”   http://www.sofiawars.com/clan/warstats/69415/        Бандюгите от „МЕЧ” съзряха в „Tornado” възможност за лесни зъбки, но вихрушките ги изненадаха и за нула време провинционалистите се опомниха с липсващи зъби. За „Тоrnado” бе ясно, че няма как да се справят с кътниците на 16-ките и 17-ката от „МЕЧ”, но това не им попречи да се бият с хъс, което им прави чест. Интересно е, че играч от вихрушките(13 ниво), подкрепен с 90-минутен допинг успя със сетни сили да избие зъб на 16-ка от „МЕЧ”, с което спечели овациите на своята банда.
 
Краен резултат: избити зъби от „МЕЧ” – 60/60;
избити зъби от „Tornado” 72/111.
                              Победител : „МЕЧ”  
     „Country Ninjas” – „Ток и Жица”   http://www.sofiawars.com/clan/warstats/69420/      Нинджите тази седмица скочиха на софиянците от „Ток и Жица”, които също са сред топ бандите и редовно се подвизават в топ 20. Битката изглеждаше предрешена, но това далеч не означава, че „Ток и Жица” се дадоха, без да изправят косите на „Country Ninjas”. Войната се разви според очакванията - Нинджите поведоха, но малко по-късно софиянците се съвзеха и започнаха да чупят провинциални зъби, ала въпреки всичките им усилия не успяха да се справят с голяма част от противниците си. Около 40% от Нинджите останаха с пълния си набор зъби.
 
Краен резултат: избити зъби от „Country Ninjas” – 60/60;
избити зъби от „Ток и Жица” – 42/123.
  Победител: „Country Ninjas”  


image
  Здравейте мили мамини жмурделчета, привет мили читатели! И тази седмица няма да ви оставим „гладни” откъм клюкини.   Откакто е пуснато метрото (е може би не от самото му начало) ми е било интересно едно нещо – защо всички си умират за този ресурс в сандъците? Правят се разни уговорки (преди сряда!!!), заплашват се хора, които дори не са от различни фракции, пълнят се с негативни подаръци и т.н. Толкова ли ни е важен този ресурс, че така да се отнасяме с хора, които са от нашата собствена фракция? Този ресурс толкова ли е ценен, за така „важното” ни развитие в играта? Или може би просто е важно да покажем пред другите, колко сме „силни и могъщи”? Вярно, че всички знаят кои са „опасните”, но явно все още има и неосъзнаващи мястото си. Какво имам в предвид ли…. Ето Ви един пресен случай за „изнудване”, свързано с метрото, макар да се разиграва в петъчния ранен следобед.  luta rana[14] е пратил съобщение на South Divison с текст:   „16.08.2013 12:25 Входящо съобщение от играч The Fab Fourluta rana[14]:
Девижъна работите отиват на зле , губим района , може да се назобя и да ги агитирам 14-ките , но само ако го спазарим да ми пуснеш 3 битки в метрото image
  Същия този екземляр е изпратил и поредното съобщение с изнудване   16.08.2013 13:04 Входящо съобщение от играч The Fab Fourluta rana[14]:
Симеонов , работите отиват на зле за районите но ти можеш да ги оправиш
първо ще ти дам едно кодче на което да вкараш дини за да може да си махна историите дето ми прати второ твоята банда и тази на девижъна да ми пуснат по 3 битки в метрото ако се засечем , изхода на районите е в твои ръце
  И сега се питам колко мега-, гига-, хипер особен трябва да си, за да напишеш такова идиотско съобщение? За колко велик трябва да си се взел??? Само че, за мое учудване персоната не спряла до тук…..   16.08.2013 15:03 Входящо съобщение от играч The Fab Fourluta rana[14]:
офертата ми още важи , само ако може и да ме назобите ”
    Съответстващата реакция от страна на потърпевшия .   Та .. да оставим настрана факта, че ще го напълня бавно и славно с негативни подаръци и бял ден няма да види, но искам да попитам:

- Докога ще се съобразяваме с такива измекяри?
- Докога ще ги търпим?
- Такава ли е цената за районите?
- Замислете се всички от по високите нива като сте били по малки нива така ли се молехте и изнудвахте другите за да влезете в битка за район?


От мен повече никакъв зоб за малките нива всяко стигнало до мен питане за зоб ще бъде възнаграждавано с негативни подаръци хубав ден на всички - радвайте се на победите.

Ето, мили читатели, докъде може да стигне алчността за няколко виртуални наградки. Дали е нормално това или не, ще оставя на вас да помислите.
  Междувременно там някъде в една далечна галактика….. по подобен начин започва един от най-великите филми на нашето време, но аз няма да ви говоря за него, а ще ви покажа едно от най-добрите представяния на играчи. Определено даваме титлата „ Гении на месеца” на xtosh и компания за тяхната нова фото сесия. Евала момчета уникални сте. Няма какво повече да обясняваме за тях просто ще ви покажем тяхното творение:
image
След като решихме да наградим героите помолихме и за коментар, как мъдрите глави са сътворили това наистина интересно произведение.
Лично „Лудия шеф” ни сподели „Решихме, че след като голяма част от играчите в играта асоциират определени играчи със затвор, защо да не превърнем тази асоциация в шега и забавление. Събрахме се една вечер на кИбабчИта и кИфтета и много бира и се забавлявахме лудо. Все пак ние си се познаваме и извън играта и се виждаме и сме добри приятели. Тази игра е за забавление и развлечение и ние го показваме въпреки всичко.”
 Браво момчета, нека силата (и Римата и бирата) бъде с Вас.
    Следващата седмица очаквайте повече клюки.    

image  Нека да продължим да разглеждаме типовете играчи в нашето малко общество, наречено СофияУарс. В миналата тема обсъдихме егоистите и егоцентриците, а сега ще се спрем на онези които са обратния вариант на егоистите или с други думи хората подвизаващи се под названието алтруисти. И преди да продължим с прегледа нека обясним какво е Алтруизъм. Алтруизмът е принципът или практиката на загриженост за благополучието на някого другиго. Алтруизмът е антоним на егоизма.Алтруизмът може да бъде породен от чувства на дълг, отговорност и лоялност. Чистият алтруизъм се състои в това да пожертваш нещо за някого, без да очакваш нещо в замяна. Според скромния ни подбор и след основно разглеждане в играта като представители на този тип открихме следните: kosenceto,Incitat, и колкото и да е странно, човека за който се твърдеше предната седмица, че е егоист South Division. Кратката ни разработка с досиетата Х с кодово име „Добрите” ни доведе до заключението, че доста от играчите в един или друг момент са били благосклонно настроени към останалите. Получихме много различни никове на играчи, ще споменем само някой от тях, не заели челните позиции… pepetlika, Mushmurochko, -Симеонов-, Unforgiven_M. Оказва се, че добрите души в играта са повече от егоистите.   Колко често ви се случва да проектирате своето недоволство от нещо, върху останалите? Доста често, нали? Много пъти повтаряме сами на себе си и едни на други, че приятелите са семействата, които сами си избираме, но също толкова пъти забравяме тези доказано мъдри слова. Защо ли? Много просто! Защото ставаме прекалено концентрирани върху своя собствен живот и проблемите към него. Та често едва изчакваме другата страна да "свърши" или просто се правим, че я слушаме. После пък се обиждаме, когато нас самите не ни чуват. Давайте подкрепа, без да очаквате нещо в замяна, тази максима води нашите герои. Всички го правим. Твърдим, че правим неща за хората, които харесваме, просто защото са те и без да очакваме нещо в замяна. Дали наистина е така?      Вероятно изглежда прекалено грубо от наша страна, но това е реалността. Всеки има своите добри страни, и те се показват рано или късно във виртуалното  ни пространство.Все пак ние сме едно общество и независимо от всичко трябва да спазваме добрия тон и да се уважаваме взаимно.  
image
  ЗдравейтИ драги ми читателе, вашата любима френскЪ кУкона е пак с вазе. Ся ша ви спУделя какво доловиха пеленгаторите ми тая седмица.


  image
  Карта на София, публикувана във вестник „Преса”, частично издаде подготвяния от Столична община план за осъвременяване на мухлясалите от старост имена на столичните квартали. Научих, че от 1 септември квартал „Обеля” вече ще се казва „Да ти го Обеля”. „Лозенец” се променя на много по-точното „Грозенец”, а „Люлин” ще е „Брулен”. „Белите брези” пък ще се води като „Белите нарези”, „Сухата река” става „Сухата ръка”, а „Света Троица” елегантно преминава в „Шведска Троица”. 
Идеалният център ще бъде обозначен на картите като „G-точка”, защото това име много по-добре предава концентрацията на нерви там. „Дружба” става „Гей Дружба”, за да бъдат доволни и хората с нестандартна сексуална ориентация”. В този ред на мисли е логично и новото име на „Западен парк” – „Задния парк”,а „Дървеница” става „Надървеница”. Един от малкото квартали, които запазват своето име, е „Горна баня”, защото то звучи достатъчно двусмислено, за да бъде интересно на подрастващите. По същата причина и „Подуяне” остава с непроменено название. 
Най-остри са били дискусиите за „Модерно предградие”, тъй като половината експерти не виждат нищо модерно в този район, а останалата половина се инати и иска името да бъде съхранено.
 
Ма кво ши стане ши видим… Ай до скиф!  
 image След като кака Сийка почерпи с хамсийка, а петдесет и три процента от читателите ми свалиха шапките от станиол, защото са разбрали че НЛО-тата ще подминат планетата, реших че е време да ви дам съвет как вие амбицирани момчоци да топнете чушлето в няколко лесни стъпки Ето списък с 6 прости правила и съвети, които помагат да разчупите ледовете в пътя си към гащите на прилично момиче. Ако е неприлично момиче, ще го познаете по вирнатите крака и светлинните сигнали, водещи към дебаркиране в общото им подножие.


1. Още преди да ѝ кажете "здравей", я питайте дали е девствена. Това ще я шокира и тя няма да забележи как си вадите засъхнал сопол от дясната ноздра, което е трябвало да направите, преди да се видите. Внимавайте обаче каква е мандамата, щото девственици има и на 30 па било то шофьорки на валяк.


2. Попитайте я дали тараторът е бил с орехи. Като обясни, че не разбира за какъв таратор говорите, изкрещете: "Тогава откъде миришеш на чесън, ма!". Ако от началото сте я шашнали и сринали самочувствието ѝ, ще е по-лесно в следващите стъпки.
И тук обаче има подводен камък, може да се окаже че обича честността.

3. Ако сте в ресторант/кръчма, кажете, че ви изглежда надебеляла. Това ще я накара да не яде нищо повече от салата и ще ви спести пари, с които да избиете цветята дето ще купите преди това. Нали купихте цветя, или и за това чакате съвет? И все пак не започвайте спор, че нейните 154 кила не и личат толкова под стреч блузката.

4. Говорете за футбол. Дори да не разбира и харесва играта, шансовете са високи тя да харесва поне един футболист и да си фантазира за него. Казвайки футбол, тя започва да мисли само за него, което ескалира нивото на естроген и тя ще поиска да ѝ пуснете пас по чешка уличка. Ама пък може да се окаже, че самата тя харесва и играе , макар с физиката на развит мастодонт да оставя твърде много нещастни и контузени мъже след себе си.


5. Ако нещата не вървят добре, залепете ѝ дъвка в косата. Тя ще се нацупи, ще откачи и сигурно ще си тръгне. След два дни, с нестандартно подкъсена коса, тя ще открие, че причината за този катарзис сте вие и нещата ще потръгнат. И тук обаче има уловка, внимавайте каква е дъвката за да не се окаже че самия вие след два дни излизате от травматологията , а тя ви посреща с обещание да е по-мила.


6. Обяснете ѝ, че едно време такива като нея са ги отвличали от селото им и да е щастлива, че имате хлороформ в себе си. Придайте си имидж на модерен и напредничав мъж, който не разчита на братовчедите си да му отвлекат булка в торба, а е уверен в собствените си романтични умения.
След като тествах тази точка върху определена мадама, чието нежно същество стана обект на това проучване се получи следното: Хлороформа не я преспа, нито електрошока я събори на земята. Пробвах с нож, оказа се, че има генетично заболяване и не изпитва болка. И за да ви включа в изследването мили мои, за да не дремете само в играта моля пращайте ми писма с отговор на следния въпрос:
Има ли безопасен начин след тези прекрасни и работещи безотказно 6 стъпки, да разкарам мадамата?
   


image Днес няма да ви тормозим с нова песничка, или странно събрани словосъчетания. Днес мили наши читатели, ще ви дадем нещо съвсем различно. Разработен за специално нас оракул, който може да тормозите с вашите въпроси.

Нашия оракул за сега се подвизава на следния адрес:

  sites.google.com/site/askmonkatafromsofiawars/
 
 image   В общежитието: - Може ли по-тихо, утре имам изпит. - Ние тук пием ракия. - Аз също.    

Разговор на съпорта с клиент:
- Имате ли икони на екрана?
- Да.
- Молете се тогава...
   
  Из дневниците на админСВ В офиса пристигнало гневно писмо от Теодора Стефанова. Онази, дето мами народа, че е гадателка на Берлускони. И тази „магесница” ме обвинява, че съм й свил извънземното Унилсън. Аз често „заимствам” разни работи, ама пък чак цяло извънземно!?! Дали пък тази не е накарала своя караконджул да срива играта за да нямам време да си цъкам пасианса..Много ме ядоса! Ще взема да я осъдя – като Слави „жълт вестник”! На всичко отгоре некви странни хорица скандират отсреща, те не виждат ли че редя пасианси беееее. Леле хич не е горещо в тоя офис, само незнам защо току що двама хобити се появиха за да метнат пръстен в офиса…   Искам бира ….  Ааааа провалиха ми пасианса тия, отивам да си почина нищо че е само 10 сутринта…  
  Съвети към служителите за правилно „усвояване” на ценното време.
Подпис: СИСТЕМНИЯ АДМИНИСТРАТОР

- Никога не записвайте съобщения за грешки! Просто натискайте „ОК” или рестартирайте компютъра – СисАдмина обича да отгатва какво точно е било съобщението за грешка.

- Когато говорите за своя компютър използвайте думи като „сандък” или „кутия”

- Когато получите по електронната поща ЕХЕ – файл, незабавно го отворете – СиСАдмина обича периодично да се уверява, че антивирусните програми работят безотказно.

- Когато изпращате на някого документ, изобщо не берете грижа с какви програми работи компютъра на получателя.

- Когато СисАдмина ви каже, че веднага пристига, не се колебайте да изключите компютъра си и да отидете на кафе. За него няма да е никакъв проблем да си спомни вашата парола.

- Когато СисАдмина ви изпрати писмо с гриф „СПЕШНО!” и „ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ”, веднага го отделете за после. Най-вероятно Админа просто проверява възможностите на новите функционалности на пощата.

- Когато СисАдмина обядва или пие кафе, без притеснения можете да влетите и да го засипете с проблемите си – разбира се, очаквайки отговор на момента. СисАдмина живее само за да ви обслужва и винаги мисли само за поправка на компютри.

- Когато СисАдмина излезе да пие вода или просто се разхожда на чист въздух не се колебайте да го спрете и да му зададете въпрос за компютри. Единствената цел на неговата разходка вероятно е да обсъжда онези служители, които нямат електронна поща или им е повреден телефона.

- Когато не работи копирната машина, повикайте СисАдмина. Та нали и това е електроника…все пак.

- Когато персоналният ви компютър у дома съобщава „Няма Връзка” – позвънете на СисАдмина. Той дори може да решава проблеми направо по телефона – от разстояние.

- Ако вашият личен компютър е повреден, го оставете на бюрото на СисАдмина. БЕЗ ИМЕ! БЕЗ АДРЕС! БЕЗ ТЕЛЕФОН! И да знаете – СисАдмина обожава мистификации.

- Когато СисАдмина ви обяснява по телефона промяна в настройките, спокойно можете да четете вестник. В крайна сметка СисАдмина не е имал пред вид, че вие ще трябва да ги правите – той просто харесва собствената си реч.

- Когато фирмата ви организира обучение, свързано с ъпгрейдването на операционната система, не се нагърбвайте и с тази тежка работа. Та нали за това е СисАдмина – ще помогне!

- Когато принтерът не печата, моментално дайте нова команда за печат – и така не по-малко от 20 пъти… Нали тези команди някак си мистериозно изчезват в небитието.

- Не използвайте справки! Справките са само за тези, които не съобразяват… Не е ли така?!

- Ако посещавате вечерни курсове по информатика, не се притеснявайте да демонстрирате повишената си компетентност като обновите всички свои и на колегите си системни драйвъри (?) СисАдмина ще ви е много благодарен за перфектната работа, когато му се наложи да остане до 2-3 часа след полунощ да я оправя.

- Когато СисАдмина поправя компютъра ви до 2 без 15 следобед, не се притеснявайте да ядете хамбургер пред очите му. Той работи по-добре, когато му се вие свят от глад!

- Когато СисАдмина ви попита дали сте инсталирали някакви нови програми – излъжете. На кой му пука, че те са на компютъра ви, нали?!

- Ако фотографията на любимото ви куче пречи на кабела на мишката, вдигнете монитора и вкарайте кабела под него. Тези фини кабели за мишки са разработени така, че да издържат 20 килограмов монитор.

- Ако някой от клавишите на клавиатурата ви не работи, с чиста съвест упрекнете СисАдмина, че не ви е осигурена нова клавиатура! Че да не би да е ваша вината, че межди клавишите е пълно с засъхнали парченца от кифла, чипс и лепкави петна кетчуп.

- Когато видите съобщение „СИГУРЕН ЛИ СТЕ?” , натиснете „ДА” възможно най-бързо! Мамка му, та нали ако не бяхте сигурен, нямаше да го правите!

- Съвсем спокойно може да казвате – „Аз нищо не знам за тия компютърни простотии”. СисАдмина изобщо не се притеснява, че наричат професионалната му компетенция „простотия”.

- Когато трябва да се сложи хартия в принтера, повикайте СисАдмина! Да сменя хартия – това по правило е неговата обслужваща функция. И както препоръчват Хюлетт Пакард и Лексмарк, тази работа трябва да се върши само от дипломирани компютърни специалисти с мнооого свободно време.

- Когато получите 130- мегабайтов файл с филм, го разпратете на всички като спешно съобщение. СисАдмина е осигурил достатъчно дисково пространство и процесорни мощности на пощенския сървър специално за такива важни неща.

- Когато имате голям файл за разпечатване изобщо не е нужно да го разбивате на части. Ами ако някой открадне една от всички 427 страници от така важната таблица в Excel.

- Когато в неделя сутрин срещнете СисАдмина в кварталната бакалия му задайте служебен въпрос. Той работи 24 часа в денонощие, 7 дни в седмицата – дори и когато си купува тоалетна хартия и кучешка храна.

- Ако вашият син е студент по информатика го водете през почивните дни да използва служебния компютър! Така СисАдмина винаги ще е наблизо и ще помогне, когато краденото копие на Visual Basic 6.0 се срине и унищожи базата данни в Access.

- Когато донесете на СисАдмина новия си домашен компютър с неизвестна марка за безплатен ремонт, не забравяйте да го предупредите колко спешно трябва да го поправи, за да можете отново да играете Counter Strike! СисАдмина ще се заеме веднага, тъй като и без друго има доста свободно време в офиса! Така или иначе всички знаят, че единственото което прави е по цял ден да рови из нета!

- Никога не благодарете на СисАдмина! Той обича да поправя разни неща и да получава за това заплата!
   
 image

image







През седмицата ще дадете още 2-3к лева за дини. Все пак трябва да има още един площаден герой.
image



Имате вътрешно усещане, че ще се появи.. лаг в играта. Затапете това чувство с изгасен компютър и много, много алкохол..



image






В груповете боеве вече Ви изместват по-силни от вас играчи? Решението е ВИП-фитнес и кроасани, възползвайте се!

  image





Тази седмица в никакъв случай не се доверявайте на Телците. Поради някаква странна причина от няколко дни не могат да изтрезнеят. Звездите Ви препоръчват да им пуснете да си цъкат Sofia Wars. Може би ще се успокоят...

image




Време е да излезете от метрото и да покажете на играта колко миши глави сте събрали!
         

                              
                
image                              






Не позволявайте на лятото да пречи на играта Ви! На кой му трябва
почивка? Цъкайте Sofia Wars и се замеряйте с гърмящи картофи по очите, докат
о все още ги има! image




Тази седмица ще се откъснете за малко от света на Sofia Wars. Ще излезете навън и ще се запознаете с нови хора. Все още има надежда за вас!


image





Ядосани сте, както на софиянците, така и на провинциалистите. Явно не беше добра идея да тренирате толкова много във фитнеса. Все още сте сам в битката за знаме срещу 20+ човека от противниковата фракция. 
 
image





  Новата ви занимавка, която така упорито търсихте, струва над 3000 лева, приготвя се с много лаг и бъгове и се казва Sofia Wars.
 image
Има вероятност седмицата Ви да е изпълнена с тежки препятствия. Като например да нямате пари за дини, а по някое време и интернетът да Ви спре (за повече от ден!!!).





image
 


Не харчете много пари за себе си. Все пак имате акаунт в Sofia Wars, който има нужда от грижи!






image
Налага Ви се да отидете на почивка в луксозен курорт за няколко дни. Място: Затвора Причина: Използване на бот    

И по традиция завършваме с нашите любими гифчета, ето как изглежда един разговор между съпорт и играч.
image

Успешна седмица приятели!




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sofnews
Категория: Забавление
Прочетен: 78246
Постинги: 29
Коментари: 77
Гласове: 27
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930