Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2013 15:28 - Брой 13/2013
Автор: sofnews Категория: Забавление   
Прочетен: 2230 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 11.08.2013 18:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image   Здравейте, мили читатели! Най-циничното и безкомпромисно любимо виртуално вестниче отново се завърна!
Вече се издава и на втора платформа, така че можете да ни четете на две места :
http://sofnewsblog.blogspot.com/
След дълги месеци на почивка успяхме да обогатим своя екип с нови, заредени с енергия за работа попълнения и да съхраним корените си, такива каквито ни помните. Започнахме реализирането на свежи идеи по вестника, въведохме нови секции с полезна информация за играта и най-важното – успяхме да се поучим от грешките си и да ги превърнем в нещо положително. 
  image Но разбира се, не само нашите схващания са на преден план в проекта “СофНюз”, затова горещо приканваме да споделяте своите отзиви относно крайния продукт. Също така е важно да отбележим, че продължаваме да набираме доброволци за работа по вестника като от вас се иска да имате хъс за работа, да умеете да пишете грамотно (да се разбира на кирилица, повтаряме кирилица, не маймуница!) и разбира се да спазвате някакви срокове от датата на възложената Ви задача. Ние в замяна Ви гарантираме нашата безвъзмездна подкрепа, както и щури и приятни моменти в “скромната” редакция на “СофНюз”. И естествено, не на последно място ако имате желание да се включите във вестника било то с виц, забавна история, информация относно играта или в сферата й, на езика Ви стои някоя нова пикантна клюкина, били сте участник или просто наблюдател в някоя интересна война, имате предложения за хора, които бихме могли да интервюираме или пък въобще разполагате с каквито и е атрактивни материали очакваме вашите мнения изпратени под формата на лични съобщения на главния редактор – Pure Evil или пък на някой от верните й репортери. Екипа на “СофНюз” ви пожелава едно вълнуващо разлистване на пищният ни брой, както и лека и спокойна седмица, изпълнена с много усмивки и позитивни емоции.   С уважение: Екипът на “СофНюз”  
image   Лятото е в разгара си – моренце, плаж, бирички и цаца, но някои неща са си все същите. В света на София Уарс няма място за разнежване и дали заради слънчасването или просто заради недоглеждането станахме свидетели на няколко доста необмислени войни, в които агресорите се оказаха агресирани. Та, стига толкова приказки и нека погледнем едни от най-интересните войни на банди до момента:                      „Bikini”-   “Шопите” http://www.sofiawars.com/clan/warstats/68672/   Битките между топ банди винаги са били дефицитни в играта и винаги са будели нашия интерес, поради което си поровичкахме любопитните носове в тази война. „Bikini”, които към днешна дата се подвизават под №15 в класацията, съвсем не на шега атакуваха „Шопите”(подвизаващи се под №16).  Заредени от летни емоции и замаяни от гонене на девойки, играчите от „Bikini” явно са подценили съперника си, за което и платиха сурова цена. Лидерът на „Шопите”, Антонио, си бе написал домашното под формата на приемане на огромно количество анаболи и остана недокоснат в раздаването на юмруци. Крайните числа показват следното:
избити зъби от   Bikini – 100/108;
избити зъби от банда   Шопите – 126/126.   Победител: „Шопите”  
   ” Dukes Of Hazzard “ -    “Нахаканите Дечковци” http://www.sofiawars.com/clan/warstats/68653/      Бързо прелистваме страниците в търсене на следващата изненада и от главните страници, където се подвизават топ бандюгите се прехвърляме в „тихите води”. „Dukes Of Hazzard” явно подцениха противника (или по-скоро съюзът на противника), което в крайна сметка се оказа пагубно за тях. „Дечковците” , състоящи се главно от 10-ки и 11-ки нямаха шанс срещу провинционалистите, но приятелското рамо, ударено им от „Ultras Levski” им донесе победата.* Крайната равносметка е: избити зъби от  Dukes Of Hazzard – 16/18; избити зъби от  Нахаканите Дечковци – 24/24. Победител: „Нахаканите Дечковци”   *Нужно е да отбележим, че не за първи път Левскарите помагат на „Дечковците”.  По подобен начин Левскарите прекъснаха мераците на  Armageddon и други провинциални банди.  

    „Shadows in Darkness”-    „Народна” http://www.sofiawars.com/clan/warstats/68644/ Съдбата противопостави и тези две банди. Въпреки, че и провинционалистите, и софиянците имаха мощни банди за съюзници, участие в избиването на зъби взеха членове само на тези две банди. Количеството на зъбите не се различаваше значително – „Народна” имаха нелеката задача да се справят с 126 зъба, а „Shadows in Darkness”трябваше да избият 102. Зъбите 16-ките и 17-ките от „Shadows in Darkness” на практика не се и разклатиха.  Въпреки сърцатата игра на „Народна”, съвсем резонно те загубиха, но поне не сведоха глава и показаха достойнство. Краен резултат: избити зъби от     Shadows in Darkness- 102/102; избити зъби от   Народна – 72/126. Победител:  „Shadows in darkness”    
 ”Отбор Черешка” -   „ Г С Р” http://www.sofiawars.com/clan/warstats/67831/   За пореден път ставаме свидетели на сблъсък между банди от различни „прослойки”. Батковците и каките от „Отбор Черешка” набелязаха „Г С Р” за следващата си жертва, дали обаче това не им изигра лоша игра? Отговорът е – „Не”. „Г С Р”, колкото и симпатични да са в нашите очи, просто нямаше как да се справят със 17-ката walkon, която допринесе най-много за победата на своята (вече бивша) банда с цели 32 зъба. Все пак е редно да похвалим провинциалната банда за проявения хъс и желание за борба. Краен резултат: избити зъби от  Отбор Черешка – 90/90; избити зъби от   Г С Р – 33/45. Победител: „ Отбор Черешка”    
   Change” -   “Iron Fist” http://www.sofiawars.com/clan/warstats/68850/ Oще една предрешена на пръв поглед война, но на всички ни е известно, че Юмруците са способни на небивали подвизи (справка с битките за метро).  За голямо съжаления на феновете на провинциалната банда ,  „Change” се оказаха твърде тежък съперник и войната приключи бързо. Вторият етап, където можеше да се очаква по-сериозен отпор от страна на   “Iron Fist” не оправда очакванията и приключи само след една битка. Тази война продължава серията от победи на   „Change” и е първата загуба от доста време за бандитите от   “Iron Fist”. Краен резултат: избити зъби от   „Change” – 99/99; избити зъби от    „Iron Fist”– 9/66.  Победител: „Change”  
image     Ето го и обзорът на битките за знаме тази седмица       05.08.2013       За пети пореден ден свещеното знаменце се оказва в ръцете на КЪЦАМУН [17],     който със зъби и нокти го стискаше за 2%-овата бонификация на бандата си.     Като по традиция отново се изсипаха 25 софийски граждани (кой със зоб, кой      без) за така желаната колекция от телефони. Без почти никаква съпротива     провинциалистите отдадоха себе си на юмручни и картофени удари от     противника. Как и кога ли биха се мотивирали да си го върнат обратно, само     времето ще покаже.       Краен резултат: КЪЦАМУН [17] запазва знамето       06.08.2013       "Мотамо" се повтаря ситуацията от предния ден. Намесите са налице, малката бройка провинциалисти - също. Освен за прословутата колекция, явно съществува и голяма борба за качване на звание, защото и най-разнообразни бомби не липсваха от страна на софиянците, макар и срещу малочислените си противници.      Краен резултат: КЪЦАМУН [17] запазва знамето       07.08.2013       И ето очакваният обрат най-сетне настъпи! Както всяка сряда от доста време  насам провинциалистите доказват, че с много хъс, зоб и ... числено преимущество всяка игрова цел е осъществима. След нравствено-неетична амалгама от картофен взрив, ръкопашен бой, сирена, каски и пружини (в следствие на които много размени на знамето) хитрият SoSoRrY [17] от отбора на нинджите се докопа до подсилващата регалия.       Краен резултат: SoSoRrY [17] превзема знамето       08.08.2013       В една четвъртъчна вечер като тази и двете фракции, зобили до козирката, поради дуелите за противопоставянето, показаха зъби и нокти, но явно късметът и по-добрите умения са били на страната на софиянци. Столична община показват класа за пореден път и отново завземат трибагреника. Бивайки неколкократно прикрит от съотборниците си, ето кой е и щастливецът:       Краен резултат: David [17] превзема знамето       09.08.2013       Проведена по време на много оспорваните петъчни боеве, битката за знаме се върна на доскорошното си положение, потъвайки в незаинтересованост и статичност от страна на провинциалистите. Обичайната им малка бройка доброволци са на разположение, докато от другата страна дебнат 25 копнеещи за звезда и колекция геройчета. Изглежда знамето пак попада в омагьосан кръг на еднородни битки със сходни резултати в зависимост от деня от седмицата.       Краен резултат: David [17] запазва знамето       10.08.2013       Теорията се потвърждава чрез тази битка. Този път в крайно малко ходове се реши запазването на знамето в ръцете на софиянци. Играчи от две топ провинциални банди се опитват да всеят може би малко хъс у остатъка от фракцията си, но без успех. Докато софиянци трупат телефони за колекцията, провинциалисти мятат поне пионери за звание. Развръзката е ясна...       Краен резултат: David [17] запазва знамето  
   
image Привет и от мен, скъпи читатели! За никого вече не е тайна, че всеобщата, любима софийска банда “Honneur” неочаквано в течение на обстоятелствата се раздели с не малка част от верните си играчи. Разбира се, злите езици на “СофНюз” нямат навика да си мълчат, затова успяхме и този път да се докопаме до най-прясната информация свързана с разигралата се драма.   replaceable liar: Привет, dorki_! Свързваме се с вас поради една не хубава за съжаление причина, а именно упадъка на една страхотна банда като вашата. Би ли ни споделил на какво се дължи този така неочакван разпад?   dorki_: Здравей! Не мисля че бандата се разпада! Напоследък имаше разногласия относно връщането на Chefo3bg ( който всъщност е създателя на бандата ). Тези, които бяха против връщането му просто си отидоха по тяхно желание. Все пак никой, никого не задържа на сила. Повечето от играчите бяха наясно какво ще се случи след като лидера на бандата се завърне, но въпреки това поехме този риск. С абсолютно всички стари играчи на “Honneur” сме в отлични отношения и не мисля, че е станало кой знае какво.   replaceable liar: Сам разбираш, че достигна и до нашите уши за именно тези "разногласия", но с какво точно смяташ е бил провокирал толкова широк кръг от играчи?   dorki_: Провокацията започна с това че бандата “To Be Continue..”  писаха на наши станции в метрото и ни скачаха редовно. Първоначално дори и аз не одобрявах тези битки, но впоследствие започнахме да се забавляваме, каквато всъщност е целта на играта. Докато ни скачаха в метрото се смяхме по телефона или в скайп, но доста голяма част от “Honneur” го приеха много навътре и съответно реагираха негативно.   replaceable liar: Смяташ ли, че това е единствената причина или има и други фактори оказали някакво влияние на случилото се?   dorki_:Ами от там започнаха прерeканията на някои играчи. Преди това дори хората, които напуснаха “Honneur” искаха Chefo3bg и компания да се върнат в бандата.   replaceable liar: Да разбираме тогава, че същите хора, които до преди някакво време са нямали против да се завърне, в един прекрасен момент са обърнали колелото? Не ти ли се струва странно, дори за самия себе си?   dorki_: Не ми се струва странно по простата причина, че по-голямата част от бандата не познава лидера, както примерно аз и приемат всичко като заяждане, злоба и т.н. Това е единствената причина за напускането на играчите. Отделно, че имаше агитиране и вербуване на членове от бандата. Всеки играч е свободен да прави каквото си поиска, просто някои са прекалено лесни за манипулация.   replaceable liar: Ами какви са бъдещите перспективи на бандата "Honneur"? Бяхте не малко време в топ най-силни банди, след като вече изпаднахте в класацията да очакваме ли същите подвизи в метро войните и типичните обикновени между банди?   dorki_: Вече ще бъдем затворен кръг от хора ( близки и познати ), както беше в началото. Ще разчитаме не толкова на бройката, а на качеството. Все още има какво да се очаква от нас.   replaceable liar: Ами с какви отношения останахте с бившите си играчи? Голяма част от тях се пренесоха в бандата "Столична община", която беше заспала "зимен сън". Какво мислиш за идеята на "възраждане" на тази банда и ако имаш възможност и желание какво би им споделил?   dorki_: За играчите от нашата банда не знам, но аз съм в добри отношения с бандитите от “Столична Община”. Колектива който отиде там е страхотен и със сигурност ще има какво да се очаква и от тази банда. Пожелавам им да бъдат все така сплотени и задружни, както досега. И разбира се - Напред към нови победи!   replaceable liar: А какво би пожелал на редакцията на "СофНюз"?   dorki_: Пожелавам ви да възродите вестника и да убиете скуката от тази някога интересна игра. И не на последно място да задавате много неудобни въпроси.   replaceable liar: Благодарим ти за интервюто и милите думи, dorki_!   dorki_: И аз благодаря.
    Но както се досещате, драги ни това далеч не е всичко. Успяхме да се сдобием и с пикантни мегафони от разигралия се екшън. Грабвайте пуканките и пепсито и се наслаждавайте!   29.07.2013 00:39 Съобщение през мегафона на бандата от играч Honneur Chefo3bg[18]: [9:29:16] A. T********: 26.07.2013 10:40   Ами в момента който се върне ви пожелавам приятна игра J Ако това наистина стане A. T*********: около 20-30 човека ще напуснат в миг   Хайде сега, момиченцето дето ги говори тези неща и обича да плямпа зад гърба на хората – има 5 мин. да напусне сам бандата с тези които искат да го последват !!! След като изтекат лично ще ги освободя от всякакви задължения !   И сега да добавим нова ключова роля:   29.07.2013 0:40 Съобщение през мегафона на бандата от играч Honneur Nosorog[17]: Съжалявам, но не съм се бъхтал 6 месеца с метрото за да напускам, преди да съм си взел бонуса ;) Погледни таблицата, какво имам да взимам, след това сам се освобождавам.    29.07.2013 00:41 Съобщение през мегафона на бандата от играч Honneur Chefo3bg[18] Съжалявам след като много ти знае устата ще си търпиш последствията !   29.07.2013 00:41 Съобщение през мегафона на бандата от играч Honneur Nosorog[17] Твоята уста много знае, видя че отвън не можеш да навредиш на хората и се върна за до го направиш тук   Тези думи хич не се хареса, на настоящия лидер от което последва и това:  29.07.2013 00:45 HonneurChefo3bg[18] изгони от бандата играчаNosorog[17].   Но отново това не беше перфектния завършек на сценария:   02.08.2013 11:46 Гого хубавеца[15]   напуска бандата.  02.08.2013 09:57 -DoBeRMaN-[16]   напуска бандата. 01.08.2013 13:04 nub3rs[16] напуска бандата. 01.08.2013 11:44 skreenxxx[14] напуска бандата. 01.08.2013 10:55 1talO Bus1nesS[14] напуска бандата. 01.08.2013 10:19 _Свети Георги_[16] напуска бандата. 01.08.2013 06:45 Аря[16] напуска бандата. 01.08.2013 06:43 Tyler Durden[13] напуска бандата. 01.08.2013 00:27 aaaasssseeee[14] напуска бандата. 01.08.2013 00:17 Bloody Lady[15] напуска бандата. 01.08.2013 00:15 Helluser[17] напуска бандата. 01.08.2013 00:06 Krivaka[16] напуска бандата. 01.08.2013 00:06 David[17] напуска бандата. 01.08.2013 00:05 Terix[18] напуска бандата. 31.07.2013 20:44 tomazi[16] напуска бандата. 31.07.2013 14:42 Kibri[17] напуска бандата. 31.07.2013 12:12 stenso[17] напуска бандата. 31.07.2013 12:10 subarusubaru1[17] напуска бандата. 31.07.2013 11:37 dimata73[15] напуска бандата. 31.07.2013 11:30 Евлогия[16] напуска бандата. 31.07.2013 10:26 faceless noone[17] напуска бандата. 31.07.2013 08:01 Johnny Melmo[17] напуска бандата. 31.07.2013 06:31 Zenobia[16] напуска бандата. 31.07.2013 00:34 HonneurMAVIDARK[18] изгони от бандата играчаSmiling[17]. 30.07.2013 13:47 PaTr1o7a[16] напуска бандата. 30.07.2013 00:23 Hleba[16] напуска бандата. 29.07.2013 14:06 HAMPI[15] напуска бандата. 29.07.2013 13:49 eduardo[17] напуска бандата. 29.07.2013 13:09 Beckerr[15] напуска бандата. 29.07.2013 08:07 Майчина сълза[17] напуска бандата. 29.07.2013 01:56 -Нани-[17] напуска бандата. 29.07.2013 01:44 Abuser[17] напуска бандата.   Искаме да ви уведомим, че това не е пълния списък на напусналите лица, затова ще ви предоставим и част от скрийновете на които всички станахме свидетели:   “Honneur” преди:  image   И “Honneur” сега:
image

    С това статията ни за легендарната банда “Honneur” приключва. Пожелаваме им успешна игра занапред и по-малко отрицателна енергия вложена в играта и ежедневието.    
  image
ИНТЕРВЮ С REPLEACEABLE LIAR, 
ЕДИН "НЕЗАМЕСТИМ" РЕПОРТЕР      Софнюз: Кой стои зад римата repleaceable liar? replaceable liar: Ох, още от началото ме затрудняваш, а? :D Софнюз: Няма как, и ти ще мислиш :D replaceable liar: Зъл колега си ти. :D Зад "римата" стои едно момиче, на име Пепи, което не го бива в римуването, но пък може да играе Sofia Wars. Софнюз: Какво смяташ за играта? Ако се върнеш назад във времето, ще започнеш ли да я играеш отново и ако да, заслужава ли си да продължиш да играеш? replaceable liar: Играта е наистина зарибяваща. Но липсата на обновления кара играчите да се блокират, това е лошото на играта, но се надявам в скоро време да има нещо интересно и забавно, което да не кара играчите да спират да играят.  Разбира се, че бих почнала отново да я играя. Ако не бях почнала да играя, нямаше да се запозная с толкова много хора, което щеше да си е загуба. : )  Софнюз: Знам, че нямаше да се запознаеш с мен, но да продължим нататък :D  replaceable liar: :D Щеше да е пълна загуба :$  Софнюз: С хората които си се запознала в играта, поддържаш ли контакти и в реалния живот? replaceable liar: Да, с няколко човека сме се виждали  и все още си поддържаме добри контакти. :)  Софнюз: Как протече срещата ви? Имаше ли комични ситуации? replaceable liar: Нормално, имаше много смях, споделени истории от играта.. и не само.. :) Забравих за бирата и че всички искаха да ме щипят. :D  Софнюз: По...бузките предполагам? replaeable liar: Ама разбира се. :Р  Софнюз: Преди или сега играта е по интересна? replaceable liar: Мисля, че за всички играта преди беше доста по-интересна.  Софнюз: Може ли играта да ни научи на нещо? И ако да, на какво? replaceable liar: Не съм сигурна, че точно играта може да ни научи на кой знае какво. Ако си добър човек, си оставаш такъв, без значение каква виртуална игра разцъкваш и колко те ядосва Администрацията или проблемите в играта. Ако си лош човек, играта би те накарала да покажеш наистина какъв си всъщност.  Софнюз: Смяташ ли че играта е балансирана или едната фракция е по-добра? replaceable liar: Не мисля, че има по-добра фракция. И софетата и прованса са били "на върха" в някакъв период от време. Това, че може би сега софетата са по-силни, не значи, че след време прованса няма да си върне надмощието, което имаше преди. Нищо не се знае.  Софнюз: В момента си член на бандата Rhymes and Poetry, по-изестни като "Римите".  Защо избра точно тази банда? replaceable liar: Като минах в софийската фракция ме приеха веднага в "Angels of Death", а "Rhymes and Poetry" тогава им бяха съюзници. След като Ангелите се разпаднаха, Римите ни предложиха всички активни играчи да дойдат в тази банда и аз разбира се се съгласих веднага. Софнюз: Защо реши да минеш софиянка? Какво не ти допадаше при прованса? replaceable liar: Не знам, все още не мога да си обясня. Просто при прованса не ми беше толкова интересно и  с малко уговорки и желание от моя страна си смених фракцията. Софнюз: Различни ли са хората от 2те фракции и с какво? replaceable liar: Не мисля, че има някаква разлика. Фракцията не прави човека, гнили хора има и от двете страни. Доста хора са забравили, че това е само online игра и я вземат прекалено насериозно. Софнюз: А относо Администрацията, смяташ ли че те нарочно не пускат обновленията или са наистина толкова прости?  replaceable liar: Не мисля, че Администрацията го прави нарочно или че са "прости". Кой би искал да си загуби клиентите? Никой. Просто играта е как да го кажа.. сложна. Изисква се доста работа по нея, за да може да работи нормално и да има повече обновления. Софнюз: Смяташ ли, че на този етап на застой на играта, вестника ще накара играчите за момент да забравят за това и да се насладят на свежия хумор и материали на СофНюз?  replaceable liar: Надявам се. Целта на вестника и преди и сега (беше) е да забавлява читателите си и да им поднася истината, без каквато и да е било цензура. Дано успеем да се справим с това и отново да носим само усмивки на читателите ни. :)  Софнюз: Надявам се да успеем :) А сега ще направим следното: ще започна изречение и ти трябва да го завършиш със 1 или 2 думи. Готова?   replaceable liar: Давай. :)  Софнюз: Героят ми е...  replaceable liar: уникален.  Софнюз: Бандата ни се слави със..  replaceable liar: римите си. ;)  Софнюз: Когато играя sofiawars, обичам да...  replaceable liar: да муам пуканки, лоча пепси и да гледам шоуто  Софнюз: От всички плъхотроли, най-любим ми е..  replaceable liar: Чип :D Софнюз: Монката обича да ме.. (без перверзии моля) replaceable liar: пре..цаква Софнюз: Във вестника съм защото.. replaceable liar: обичам да творя. Софнюз: Интервюиращия е красив, талантлив, надарен и умен, защото... replaceable liar: плаши всички с телевизора. :/ Софнюз: Забавно ми беше (или не :D ) защото.. replaceable liar: обичам да ме интервюират. :D Софнюз: И на мен ми беше забавно, какво ще пожелаеш на бъдещите читатели на вестника?  :O replaceable liar: Да продължават да ни четат с интерес и да намират винаги по накоя "прясна клюка" във вестника ни :) Софнюз: Благодаря ти за това интервю :) replaceable liar: И аз ти благодаря, колега :)    
  image По стара традиция най-щекотливата тема в „Размисли и страсти” не е има ли живот отвъд компютърните движещи се картинки и изписващи се логове, а е преглед на пациентите в клиника СофияУорс.  И както някои велики умове (не нашите на скромни вестникарчета) са разделили по поведение тези групи, така и ние последвахме примера им и стартираме с първия съществуващ вид:   Егоист или егоцентрик! И сега ще попитате, а каква е разликата? Нека ви отговорим: Егоцентрика е крайна форма на егоизъм, поставящ себе си над всичко и всички, егоизъм - поставяне на личните интереси пред интересите на другите.  И докато егоцентризма е нормален етап от развитието на човека до към 6-7 годишна възраст, при него ние гледаме само през нашата гледна точка и това не ни позволява да виждаме другите страни на дадена ситуация, то егоиста това е човека, който поставя на първо място себе си. За да изясним и какво имаме в предвид ще се опитаме да работим с примери като обаче не те отразяват само нашия поглед и не претендират за достоверна лекарска консултация.  Като заговорим за его, няма как да не споменем две банди, които през последните  месеци  явно показват своята егоцентричност, а именно ЯКУДЗА и Blood&Glory[BG]. Едните са непобедимите жълтури с девиз „Ние срещу всички”, а БГ от своя страна са войните, защитаващи  интересите на „малките нива”, но ние си знаем техния девиз: „каси каси и пак каси J играта е каси”.  Доста явни  примери могат да бъдат дадени и сред играчите, но може би най-явните в това наше виртуално пространство това са господин terror и господин Reichstag. При тези две клинични пътеки нещата вече са критични, явно е умряла циганката, която ги е хвалила и не е останал никой друг  да ги дундурка, та сами  изтъкват колко са велики. До сега изброихме част от видните егоцентрици, но за накрая запазваме нашите любимци. Представители на двете фракции, видни „лидери”, личности които никой друг не може да достигне, а именно господата Achilleus и South Division - хора с високо мнение за себе си, със силни критики към всички  останали. При тях ясните идеи и цели са доста видими, но изпълнението им е направо като атака на торнадо. И то не защото те са толкова егоистично настроени, а защото както казахме за егоцентрика е важно да прокара собствените си идеи без да се взема под внимание мнението на останалите. Тези двама са не само лидери, не само силно интуитивни, но и силно развити като личности. Защо споменаваме точно тях.. защото те двамата са ясния пример за разглежданата от нас група. Веднъж решили , че техните решения са най-добрите те са способни да дадат всичко от себе си за да ги постигнат. Техния девиз „Аз съм неповторим”, просто може да докосне сърцата ви. Дали решенията и действията на тези индивиди са правилните,никой не може да каже обаче…  Могат да се изброят още хиляди примери, но какъв е смисъла всеки сам избира какъв да бъде. Те са избрали да бъдат такива, защо ние трябва да ги променяме. И за да следваме пътя си ще дадем съвет към всички причислили се мислено волно или неволно към тази група: Не се страхувайте от критиките и от мненията на другите за Вас –действайте, правите така както вярвате ,че е правилно – дори да е грешно, така ще се учите и ще имате шанса да бъдете себе си.  „Следа оставя само онзи,който върви по неотъпканото”   Следва продължение.  
image
  ПАРАЛЕЛНИ СВЕТОВЕ  или  САМИ ЛИ СМЕ В ТАЗИ ИГРА?    image     Всеки от вас драги читатели , не веднъж е чел за различните версии на нашата прословута и обичана (и не чак толкова) SofiaWars. Предполагам повечето знаят за "кораба-майка" или иначе казано - moswar, руската версия на играта, чиито разработчици са много учтиви и бързи в отговорите с нашата администрация. Но знаете ли, че освен българска и руска, има и полска, втора руска и китайска  версия на играта?  Независимо дали знаете или не, се надяваме тази статия да ви заинтригува!   Накратко за това, до колко е "обитаема" всяка игра:      онлайн: от общо:    Moswar 12 000 6 275 000   
RosWar 7 000 350 000    SofiaWars 2 000 170 000    WawaWars 500 110 000    ChinaWars 30 1 600 000        От статиската по-горе, стигаме до извода, че MosWar и RosWar заемат 1во и 2ро място по активни играчи, но пък след нея е нашата скромна SofiaWars. Естествено, България е 7 милиона, а Русия - 140 милиона! Впечатление също прави, че Китайската версия, е със (забележете!) 30 активни играча, от популация над 1 000 000 000 души!! Явно китайците не си падат по браузър игрите.  Но да продължим нататък.  Полската версия започва развитието си. Да, драги читатели, това е като старата SofiaWars, когато още беше забавно да ограбваш по 100 монети от врага си и да събираш с дни 50 руда. Не им остава още дълго да се наслаждават, след като бърлогите трупат ли, трупат монети и създават нови и нови касички.   ГЕЙМПЛЕЙ   Докато играхме за кратко във другите 4ри "вселени", открихме, че всички останали освен нашата, имат някой от нещата, които само трупат прах във форум "Предложения".  Липсва рефрешването, когато купуваме нещо от мола или си сваляме или обличаме дрехи. При Монката може да се играе за 1 диня (в другите паралелни валути). А за всяко качено ниво получаваш подарък, съдържащ руда, допинг и монети.  Е, имаше и някои странности. Например в китайската версия, яките връзки се плащат само с паралелната валута на дините, а именно за 17 юана. 
  Или пък 8мо ниво аксесоар от дюкяна струва 15 мобилки и 280 звезди!!   image   О, и забравих да спомена - китайският Къци е същият шарлатанин, какъвто е и тук в SofiaWars, само че при него стоките са китайски!     image ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ А тук ви представяме всички площади във всичките 5 игри. И след като ги погледнете, прецениете дали наистина Cicorana е най-добрата 12ка:   image     image     Надяваме се статията да ви е харесала и да сте научили нещо ново! А ако пък еднообразието в SofiaWars ви идва в повече, то имате още 4 възможни опции!   MosWar - http://www.moswar.ru (почти няма нужад от превод) RosWar - http://www.roswar.ru (нужен ви е прокси сървър) WawaWars - http://www.wawawars.pl (преводач за предпочитане) ChinaWars - http://cc.kongzhong.com (нужен ви е преводач, повярвайте ни)   Следва продължение:  
image image Окрилени от вестта, че албанско село е генерирало приходи от над 4 милиарда евро с отглеждане и пласиране на дини , адмистрацията разреши на социално слабите играчи в играта да се напъват мисловно и физически, с риск от обгазяване и набутване с перилни и миещи препарати, да сътворяват все по осъвършенствани автоматизации. "Няма да ги мислим повече хората. Да си гледкат ботчетата, да си гя продават, да си ги ползват! По-добре богати и поакани, отколкото бедни и гладни" - обяви социално насочения ни админ.     Прозвеждането на автоматизации щяло да има ефект и в сферата на здравеопазването - по света все повече състояния се третират с лаксативи, с които облекчават много от симптомите на различни заболявания. У нас такава практика почти няма, но разработчиците на автоматизации ще бъдат заставени да продават на ниски цени.     Очаква се при високия процент майстори и гръмките приходи в играта ни да се постигне икономически ръст и да не се налага да теглят налудничави кредити, за да има пари за харчене.    

image Дравейтииииии пак съм аз Баба Ви Абсурдана, и съм тука да ръся мъдрости, като истянска кокона. И пунеже аз съм фенкъ на Фафлити и Кючека върло следя ко съ случва в чалгутекити. Та да ви съ уплачъ: Канал за нелегален трафик на салфетки в софийския нощен клуб Син Сити бе разбит късно вчера от столичната полиция. Акцията с кодово название "Емеките" е резултат на тримесечно разследване. "Става въпрос за организирана престъпна група, която чрез подкупи е успяла да вкарва огромни количества салфетки в заведението. Те после са били продавани на дъмпингови цени от по 5 лв за пакет" - твърди се в прес-съобщение от МВР.   "Това са индивиди, които са печелили огромни суми за сметка на психичноболни и тежко зависими в Син Сити" - обясни главният прокурор Сотир Цацаров, въпреки че не му влизаше в работата.     Според представители на Син Сити цените на салфетките в заведението са завишени нарочно с цел превенция на прекомерната употреба от зависимите. И ся ут мен да знайти носети си салфетки, хем да попивате га съ запотите, хем да ги фъргати безплатну.    
image     Програмистите знаят две и двеста, с голи ръце бъгове наместват. Могат да прескачат житейски греди, каквото и да става на тях все ще им върви.   Трака цепи мрака, кара те да избухнеш, завиждам много на себе си, че съм свеж. Общо взето всичко нормално е взето, споко не давай на заето. Спечелих от тотото няколко милиона, а дано, ама надали. Купих дини от финансовата зона, а дано, ама надали. Събудих се във игра без бъгове, а дано, ама надали. За мен не е важно дини да нямам, шом съм първи на площада. А дано, а-ама надали. А дано, а-ама надали.(2x)    
  image   АдминСВ, завършил университет и постъпил на работа във фирма(няма да споменем коя). На втория ден шефът го извикал и попитал: - Ти силен програмист ли си? - Как да ви кажа? - Е силен ли си? - В общи линии, да. - Тогава ще се заемеш с преместването на компютрите.    

Студент в стола:  - За мен два кренвирша, ако обичате!  Глас отзад:  - Милионеееер, милионееер.  Студентът добавя:  - И осем вилици.
 
  Син към баща си:  - Тате, а вие с мама имате ли поне нещо общо?  - Разбира се, сине, ти!  Жената, мърморейки си:  - ..ама оптимизъм..  
    Вечер. Холмс и Уотсън на палатка в гората. - Уотсън, събуди се. Какво ти говорят тези звезди? - Ами... Утре времето ще е ясно с лек северозападен вятър, нали? - Не, Уотсън. - А какво могат да означават тогава? - Елементарно, драги ми Уотсън, някой ни е отмъкнал палатката.  
    Из дневника на AdminSW и AdminXS:   ...Ден 45. Дойдоха някакви потребители, за 4 часа искаха да оправим Sofia Wars. Почерпиха ни с дини. Вкусно, но не стигна за всички - изядохме ги.   Ден 81. Сега пък хакери с някакви нанотехнологии за два часа ни разбиха сървъра. Почерпиха ни с лаг и бъгове. Вкусно! Имаше за всички потребители!   Ден 153. Долетяха шефовете ни. С помощта на лост и някаква майка (ама много, много пъти) за две минути разбира вратата на стаичката ни. Всички ядохме шамари, защото не сме оправили играта. Не беше вкусно, но имаше и за двамата.    
image     image


Хубаво е да сте искрени на интервютата за работа, но ще е добре да им спестявате, че сте невменяеми и че парите ви заминават по виртуални игри. Нека сами открият нещо за вас

    image


Едва при пристигането си на плажа ще установите, че не само сте си забравили банския, ами сте обули долните гащи на баба си вместо него.


    image


Ще ви уволнят не защото сте спали по време на нощната смяна, а защото с хъркането си  пречите на останалите ви колеги да правят същото


    image


Предстои ви изненада ще разберете, че чуждоезичната ви татуировка всъщност са първите думи от инструкции за използване на фритюрник.


    image


На вас предстои да станете известни На плажа смехът ви ще накара малки деца да дотичат до вас с искане към майка им да ги снима с магарето.

    image

Тази седмица ви очаква нещастие ще попитате огледалото на стената дали сте най-красиви, въпросното ще се напука от смях и ще донесе 7 години нещастие  



  image


Ще осъзнаете, че имате изящни и здрави ръце,оформени от цъкането на клавиатурата които са като че ли  създадени за световни рекорди в млеконадоя

    image


Звездите ви съветват Поддържайте органите си здрави, те са единственият ви сигурен източник на пари в следващите 10 години

    image  



Предстои ви необоснован арест за дребно хулиганство - подиграват се на ниския ви ръст.

    image



Тази седмица единственото положително нещо във вас ще бъде кръвната ви група.


    image



В главата ви се върти любовна дилема, без да разбирате, че сте тъпият ъгъл на неособено интелигентен любовен триъгълник.

    image


Въздържайте се от публични прояви, един Волен е достатъчен за 6 милионна държава.  


 

  И преди да сложим край на този интригуващ брой, ще ви покажем как реагираха част от играчите на СофияУарс  при поредната промяна на точките от противопоставянето: image   И последната тайна информация измъкната от топлото местенце над сърцето на наша репортерка….. ето как изглежда Антибот админа след смяната си : image  



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sofnews
Категория: Забавление
Прочетен: 78241
Постинги: 29
Коментари: 77
Гласове: 27
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930